Повезане вести
Бруталан вандализам у центру Пријепоља: Током ноћи поразбијана стакла на занатској радњи и покушали да је запале, полиција…
РИНА 07.02.2022
Претрага Регистрација Бруталан вандализам у центру Пријепоља: Током ноћи поразбијана стакла на занатској радњи и покушали да је запале, полиција интензивно трага за починиоцима (ФОТО) Пријепоље - Невиђени вандализам догодио се… »
Пријепољци затечени, стаклорезац шокиран: Поразбијали му сва стакла на радњи и покушали да је запале?! (фото)
Курир 07.02.2022
ПРИЈЕПОЉЕ - Невиђени вандализам догодио се током ноћи између недеље и понедељка у центру Пријепоља, када су засад непознати починиоци разбили стакла и покушали да запале стаклорезачку радњу. "Кад сам стигао на посао затекао… »
Разбијена стакла и покушано паљење стаклорезачке радње у Пријепољу (видео)
ПП медиа 07.02.2022
Пријепоље – У ноћи између недеље и понедељка, у Милешевској улици недалеко од центра Пријепоља, разбијена су стакла а потом и покушано паљење стаклорезачке радње “Солид” власника Ертекина Кукуљца. Пријепољска полиција… »
Вандализам у пријепољу: Разбијени прозори на стаклорезачкој радњи (видео)
Вечерње новости 07.02.2022
Фото: А. Р. Полиција се налази на лицу места и обавља увиђај. Кукуљац каже да је у неверици затекао јутрошњи призор када је стигао на посао. - Радња постоји дуже од шест деценија, овим послом бавио се мој отаца, а ја сам… »
Вести дана »
Песков: За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године
НИН пре 1 сатјош 25 повезаних
Велико интересовање за легализацију: 19.000 захтева за један дан, Пошта ради пуним капацитетом
Политика пре 17 минутајош 19 повезаних
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 47 минутајош 17 повезаних