Povezane vesti
Matej nije koristio drogu Oglasio se Nenad Periš povodom novih informacija o slučaju nestanka sina: Ova stvar mu je čudna
Kurir 07.02.2022
Nenad Periš tvrdi da njegov sin Matej, koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, nije koristio drogu, ali i da je sasvim siguran da njegov sin nije nameravao svojevoljno da uđe u vodu. On se sada oglasio i povodom tih… »
Matejev otac šokiran pričom o spidu: Poznajem svog sina, nikada nije uzimao narkotike
Blic 07.02.2022
Mateja dobro poznajem i ponovo tvrdim da nikada, ali nikada nije uzimao narkotike. Ja sam zabezeknut informacijom koja se pojavila u medijima da su na putu za Beograd kupili spid. Ako je iz istrage, pa kako se ona pojavljuje mesec i deset dana nakon… »
Matejev otac: Zabezeknut sam informacijom da su na putu kupili spid
Nova 07.02.2022
"Mateja dobro poznajem i ponovo tvrdim da nikada, ali nikada nije uzimao narkotike. Ja sam zabezeknut informacijom koja se pojavila u medijima da su na putu za Beograd kupili spid. Ako je iz istrage, pa kako se ona pojavljuje mesec i deset dana nakon… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana