Повезане вести
Матеј није користио дрогу Огласио се Ненад Периш поводом нових информација о случају нестанка сина: Ова ствар му је чудна
Курир 07.02.2022
Ненад Периш тврди да његов син Матеј, који је нестао у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године, није користио дрогу, али и да је сасвим сигуран да његов син није намеравао својевољно да уђе у воду. Он се сада… »
Матејев отац шокиран причом о спиду: Познајем свог сина, никада није узимао наркотике
Блиц 07.02.2022
Матеја добро познајем и поново тврдим да никада, али никада није узимао наркотике. Ја сам забезекнут информацијом која се појавила у медијима да су на путу за Београд купили спид. Ако је из истраге, па како се она појављује… »
Матејев отац: Забезекнут сам информацијом да су на путу купили спид
Нова 07.02.2022
"Матеја добро познајем и поново тврдим да никада, али никада није узимао наркотике. Ја сам забезекнут информацијом која се појавила у медијима да су на путу за Београд купили спид. Ако је из истраге, па како се она појављује… »
Вести дана »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘
Ало пре 3 сатајош 37 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане