Povezane vesti
Matej nije koristio drogu Oglasio se Nenad Periš povodom novih informacija o slučaju nestanka sina: Ova stvar mu je čudna
Kurir 07.02.2022
Nenad Periš tvrdi da njegov sin Matej, koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, nije koristio drogu, ali i da je sasvim siguran da njegov sin nije nameravao svojevoljno da uđe u vodu. On se sada oglasio i povodom tih… »
Matejev otac šokiran pričom o spidu: Poznajem svog sina, nikada nije uzimao narkotike
Blic 07.02.2022
Mateja dobro poznajem i ponovo tvrdim da nikada, ali nikada nije uzimao narkotike. Ja sam zabezeknut informacijom koja se pojavila u medijima da su na putu za Beograd kupili spid. Ako je iz istrage, pa kako se ona pojavljuje mesec i deset dana nakon… »
Matejev otac: Zabezeknut sam informacijom da su na putu kupili spid
Nova 07.02.2022
"Mateja dobro poznajem i ponovo tvrdim da nikada, ali nikada nije uzimao narkotike. Ja sam zabezeknut informacijom koja se pojavila u medijima da su na putu za Beograd kupili spid. Ako je iz istrage, pa kako se ona pojavljuje mesec i deset dana nakon… »
Vesti dana »
Vučić posle radne večere u Briselu: Zadovoljan sam tokom i tonom razgovora sa Fon der Lajen i Koštom
Euronews pre 10 minutajoš 41 povezana
Preminula žena (79) teško povređena u udesu na Matejevačkom putu
Niške vesti pre 55 minutajoš 27 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 34 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih