Повезане вести
Повратак у српски фудбал: Лалатовић званично представљен као нови тренер Радничког: Питали су ме да ли сам нормалан
Спортал блиц 07.02.2022
Сада је и званично - се вратио у српски фудбал! Некадашњи тренер великог броја клубова у домаћем шампионату, нови је шеф стручног штаба . Ипак, Лалатовић је на промоцији на месту новог тренера Крагујевчана истакао да није могао… »
Крагујевац: Лалатовић преузео „Црвене ђаволе”
Данас 07.02.2022
Превагнуле су емоције. Тако је данас на свом представљању као новог шефа струке „Радничког 1923” Ненад Лалатовић, објаснио свој долазак у суперлигаша из Крагујевца иако је после „Ал Батина” имао нове понуде из Саудијске… »
‘Емоције су превагнуле’: Крагујевчани и званично имају новог тренера, Лалатовић открио због чега је прихватио позив Радничког…
Хот спорт 07.02.2022
На клупи Радничког седеће до краја ове сезоне. Фудбалери Радничког из Крагујевца и званично имају новог тренера – од данас је то Ненад Лалатовић, 44-годишњи стручњак који је са поменутим суперлигашем потписао уговор до краја… »
Лалатовић пун поштовања за Раднички и "Чика Дачу", сад напад на опстанак!
Спортске.нет 07.02.2022
Ненад Лалатовић је и званично нови шеф струке крагујевачког Радничког. Искусни стручњак је дошао на место где је био са само 18 година када је био на позајмици из Црвене звезде и када је име Радничког било далеко више поштовано… »
Лалатовић стигао у Крагујевац: Многи су ме питали да ли сам нормалан
Нова 07.02.2022
"Да нисам овде провео годину дана као играч са 18 година и живео у овом граду, не бих вероватно ни прихватио понуду. Емоције су превагнуле, овај клуб је мени много тада помогао", рекао је нови тренер Радничког из Крагујевца Ненад… »
Ненад Лалатовић: Играчи морају да схвате једну ствар, не играм ја, играју они!
Спортски журнал 07.02.2022
- Да нисам овде провео годину дана као играч са 18 година и живео у овом граду, не бих вероватно ни прихватио понуду. Емоције су превагнуле, овај клуб је мени много тада помогао - рекао је нови тренер фудбалера Радничког из… »
Лалатовић се званично вратио у српски фудбал, преузео Раднички
Нова 07.02.2022
Ненад Лалатовић од овог понедељка је и званично нови тренер фудбалера Радничког из Крагујевца, саопштено је на конференцији за медије. Некадашњи шеф стручног штаба Црвене звезде, Војводине, Радничког, Чукаричког и других… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Студенти обишли круг и вратили се до Правног факултета са снажном поруком: „Стојимо сви заједно до испуњења студентских захтева јер правници и даље хоће правду“
Нова пре 15 минутајош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 15 минутајош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане