Povezane vesti
Povratak u srpski fudbal: Lalatović zvanično predstavljen kao novi trener Radničkog: Pitali su me da li sam normalan
Sportal blic 07.02.2022
Sada je i zvanično - se vratio u srpski fudbal! Nekadašnji trener velikog broja klubova u domaćem šampionatu, novi je šef stručnog štaba . Ipak, Lalatović je na promociji na mestu novog trenera Kragujevčana istakao da nije mogao da odbije klub u kom je… »
Kragujevac: Lalatović preuzeo „Crvene đavole”
Danas 07.02.2022
Prevagnule su emocije. Tako je danas na svom predstavljanju kao novog šefa struke „Radničkog 1923” Nenad Lalatović, objasnio svoj dolazak u superligaša iz Kragujevca iako je posle „Al Batina” imao nove ponude iz Saudijske Arabije. – Došao sam u klub za… »
‘Emocije su prevagnule’: Kragujevčani i zvanično imaju novog trenera, Lalatović otkrio zbog čega je prihvatio poziv Radničkog…
Hot sport 07.02.2022
Na klupi Radničkog sedeće do kraja ove sezone. Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca i zvanično imaju novog trenera – od danas je to Nenad Lalatović, 44-godišnji stručnjak koji je sa pomenutim superligašem potpisao ugovor do kraja sezone. – Da nisam ovde… »
Lalatović pun poštovanja za Radnički i "Čika Daču", sad napad na opstanak!
Sportske.net 07.02.2022
Nenad Lalatović je i zvanično novi šef struke kragujevačkog Radničkog. Iskusni stručnjak je došao na mesto gde je bio sa samo 18 godina kada je bio na pozajmici iz Crvene zvezde i kada je ime Radničkog bilo daleko više poštovano u domaćem šampionatu. "Da… »
Lalatović stigao u Kragujevac: Mnogi su me pitali da li sam normalan
Nova 07.02.2022
"Da nisam ovde proveo godinu dana kao igrač sa 18 godina i živeo u ovom gradu, ne bih verovatno ni prihvatio ponudu. Emocije su prevagnule, ovaj klub je meni mnogo tada pomogao", rekao je novi trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović. Temperamentni… »
Nenad Lalatović: Igrači moraju da shvate jednu stvar, ne igram ja, igraju oni!
Sportski žurnal 07.02.2022
- Da nisam ovde proveo godinu dana kao igrač sa 18 godina i živeo u ovom gradu, ne bih verovatno ni prihvatio ponudu. Emocije su prevagnule, ovaj klub je meni mnogo tada pomogao - rekao je novi trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović… »
Lalatović se zvanično vratio u srpski fudbal, preuzeo Radnički
Nova 07.02.2022
Nenad Lalatović od ovog ponedeljka je i zvanično novi trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca, saopšteno je na konferenciji za medije. Nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vojvodine, Radničkog, Čukaričkog i drugih klubova vraća se u srpski… »
Vesti dana »

Sindikat UGS Nezavisnost će tražiti da minimalac bude povećan na 70.000 dinara
Biznis i finansije pre 25 minutajoš 24 povezane

Radić o ugovoru sa Elbitom: Kupovinom oružja Vučić kupuje podršku stranih sila, izraelska naklonost plaćena
Novi magazin pre 25 minutajoš 12 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 41 minutajoš 21 povezana

Zelenski i evropski lideri u Beloj kući; Tramp: Ništa od Krima i NATO-a, setite se kako je sve počelo
RTS pre 26 minutajoš 66 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 26 povezanih