Povezane vesti
Haos u Prijepolju: Razbili stakla i pokušali da zapale lokal Bošnjaka
Nova 07.02.2022
Neviđeni vandalizam dogodio se tokom noći između nedelje i ponedeljka u centru Prijepolja, kada je za sada nepoznati počinalac razbio stakla i pokušao da zapali staklorezačku radnju. „Kad sam stigao na posao zatekao sam strašan prizor, ostao sam nem od… »
Vandalizam u centru Prijepolja: Tokom noći porazbijana stakla na zanatskoj radnji, pokušali i da je zapale, vlasnik šokiran…
Blic 07.02.2022
Neviđeni vandalizam dogodio se tokom noći između nedelje i ponedeljka u centru Prijepolja, kada je za sada nepoznati počinalac razbio stakla i pokušao da zapali staklorezačku radnju. - Kad sam stigao na posao zatekao sam strašan prizor, ostao sam nem od… »
Vesti dana »

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 4 satijoš 3 povezane

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 2 satajoš 1 povezana