Повезане вести
Који су циљеви новог руководства Радничког 1923?
РТК 07.02.2022
Искусни фудбалски стручњак Ненад Лалатовић нови је тренер Радничког из Крагујевца. Он ће у крагујевачком суперлигашу остати до краја сезоне и покушати да избори опстанак у лиги. На конференцији за новинаре, представљен је и… »
Лалатовић стигао у Крагујевац: Многи су ме питали да ли сам нормалан
Глас Шумадије 07.02.2022
„Да нисам овде провео годину дана као играч са 18 година и живео у овом граду, не бих вероватно ни прихватио понуду. Емоције су превагнуле, овај клуб је мени много тада помогао“, рекао је нови тренер Радничког из Крагујевца Ненад… »
Промовисан нови тренер Фк Раднички из Крагујевца Лалатовић : Верујем у успех, очекујем помоћ навијача (фото/видео)
У центар 07.02.2022
Ненад Лалатовић, нови тренер ФК Раднички из Крагујевца промовисан је данас у просторијама клуба у који је дошао да га спаси од испадања из лиге. – Осећам се лепо јер сам се вратио у клуб у коме сам играо са 18 година. Клуб ми је… »
Вести дана »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘
Ало пре 2 сатајош 34 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 3 сатајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
РТС пре 5 сатијош 31 повезана