Povezane vesti
Skandal uživo! Nije me j**AO samo ko je žurio na voz! Otkrila ime pevača s kojim je imala seks - iznela gnusne detalje!
Mondo 07.02.2022
Viktorija Mitrović u toku svađe sa Marijanom Zonjić otkrila je da je bila sa njenim bivšim dečkom, pevačem Igorem Kostićem, poznatijim kao Igor X. Viktorija Mitrović u toku svađe sa Marijanom Zonjić otkrila je da je bila sa njenim bivšim dečkom, pevačem… »
Nije me j**AO samo ko je žurio na voz! Viki šokirala: Spavala sam sa pevačem Igorem Iksom! Rekao mi da je ona htela da mu…
Kurir 07.02.2022
Viktorija Mitrović u toku svađe sa Marijanom Zonjić otkrila je da je bila sa njenim bivšim dečkom, pevačem Igorem Kostićem (Igor X). Viki je tada iznela niz gnusnih detalja, pa izmeđuostalog navela da Marijana nije pevačica već prostitutka i da spava sa… »
Vesti dana »

EPS najavljuje poskupljenje struje i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 32 povezane

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 20 minutajoš 29 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 35 povezanih

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 3 satajoš 43 povezane