Повезане вести
Станојевић: За титулу бих се одрекао и Купа и финала лк (видео)
Спортски журнал 07.02.2022
- За титулу бих се одрекао и Купа и Лиге конференција. Немам никакву дилему, ништа ме у животу не интересује осим титуле - рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић. Александар Станојевић после Партизанових… »
Станојевић: За титулу бих се одрекао и Купа и финала ЛК
Дневник 07.02.2022
БЕЛЕК: За титулу бих се одрекао и Купа и Лиге конференција. Немам никакву дилему, ништа ме у животу не интересује осим титуле, рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић. Да знам да ћу играти финале Лиге… »
Титула испред финала Лиге конференција! Станојевић је послао више него јасну поруку!
Хот спорт 07.02.2022
Видно је мотивисан! Шеф стручног штаба београдског Партизана – Александар Станојевић у наставку сезоне има само један циљ – освајање Суперлиге Србије! ФОТО: ФК Партизан ‘За титулу бих се одрекао и Купа и Лиге конференција… »
Станојевић: Одрекао бих се финала Лиге конференције због титуле
Нова 07.02.2022
Фудбалери Партизана завршили су са припремама у Турској и ускоро их очекују кључне утакмице на почетку пролећног дела сезоне. Већ у трећем колу их чека вечити дерби, а ту су и дуели са екипом Спарте из Прага у Лиги конференција… »
Вести дана »
Спајић Вучићу: Чекаћемо вас у ЕУ већ од 2028, навијамо да истински пожурите и убрзате остале кандидате из региона
Н1 Инфо пре 1 сатјош 13 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 41 минутајош 11 повезаних
СРБИЈУ ЧЕКА ЛЕДЕНО ЈУТРО И СУНЧАН ДАН: Магла у котлинама, на планинама право пролеће!
Глас југа пре 1 сатјош 11 повезаних