Povezane vesti

Stanojević: Za titulu bih se odrekao i Kupa i finala lk (video)

Stanojević: Za titulu bih se odrekao i Kupa i finala lk (video)

Sportski žurnal 07.02.2022
- Za titulu bih se odrekao i Kupa i Lige konferencija. Nemam nikakvu dilemu, ništa me u životu ne interesuje osim titule - rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević. Aleksandar Stanojević posle Partizanovih dvonedeljnih turskih priprema… »
Stanojević: Za titulu bih se odrekao i Kupa i finala LK

Stanojević: Za titulu bih se odrekao i Kupa i finala LK

Dnevnik 07.02.2022
BELEK: Za titulu bih se odrekao i Kupa i Lige konferencija. Nemam nikakvu dilemu, ništa me u životu ne interesuje osim titule, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević. Da znam da ću igrati finale Lige konferencije ili da ću uzeti Kup… »
Titula ispred finala Lige konferencija! Stanojević je poslao više nego jasnu poruku!

Titula ispred finala Lige konferencija! Stanojević je poslao više nego jasnu poruku!

Hot sport 07.02.2022
Vidno je motivisan! Šef stručnog štaba beogradskog Partizana – Aleksandar Stanojević u nastavku sezone ima samo jedan cilj – osvajanje Superlige Srbije! FOTO: FK Partizan ‘Za titulu bih se odrekao i Kupa i Lige konferencija! Nemam nikakvu dilemu. Ništa… »
Stanojević: Odrekao bih se finala Lige konferencije zbog titule

Stanojević: Odrekao bih se finala Lige konferencije zbog titule

Nova 07.02.2022
Fudbaleri Partizana završili su sa pripremama u Turskoj i uskoro ih očekuju ključne utakmice na početku prolećnog dela sezone. Već u trećem kolu ih čeka večiti derbi, a tu su i dueli sa ekipom Sparte iz Praga u Ligi konferencija. Za trenera Aleksandra… »

Vesti dana »