Повезане вести

Станојевић: За титулу бих се одрекао и Купа и финала лк (видео)

Станојевић: За титулу бих се одрекао и Купа и финала лк (видео)

Спортски журнал 07.02.2022
- За титулу бих се одрекао и Купа и Лиге конференција. Немам никакву дилему, ништа ме у животу не интересује осим титуле - рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић. Александар Станојевић после Партизанових… »
Станојевић: За титулу бих се одрекао и Купа и финала ЛК

Станојевић: За титулу бих се одрекао и Купа и финала ЛК

Дневник 07.02.2022
БЕЛЕК: За титулу бих се одрекао и Купа и Лиге конференција. Немам никакву дилему, ништа ме у животу не интересује осим титуле, рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић. Да знам да ћу играти финале Лиге… »
Титула испред финала Лиге конференција! Станојевић је послао више него јасну поруку!

Титула испред финала Лиге конференција! Станојевић је послао више него јасну поруку!

Хот спорт 07.02.2022
Видно је мотивисан! Шеф стручног штаба београдског Партизана – Александар Станојевић у наставку сезоне има само један циљ – освајање Суперлиге Србије! ФОТО: ФК Партизан ‘За титулу бих се одрекао и Купа и Лиге конференција… »
Станојевић: Одрекао бих се финала Лиге конференције због титуле

Станојевић: Одрекао бих се финала Лиге конференције због титуле

Нова 07.02.2022
Фудбалери Партизана завршили су са припремама у Турској и ускоро их очекују кључне утакмице на почетку пролећног дела сезоне. Већ у трећем колу их чека вечити дерби, а ту су и дуели са екипом Спарте из Прага у Лиги конференција… »

Вести дана »