Povezane vesti
Stanojević: Za titulu bih se odrekao i Kupa i finala lk (video)
Sportski žurnal 07.02.2022
- Za titulu bih se odrekao i Kupa i Lige konferencija. Nemam nikakvu dilemu, ništa me u životu ne interesuje osim titule - rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević. Aleksandar Stanojević posle Partizanovih dvonedeljnih turskih priprema… »
Stanojević: Za titulu bih se odrekao i Kupa i finala LK
Dnevnik 07.02.2022
BELEK: Za titulu bih se odrekao i Kupa i Lige konferencija. Nemam nikakvu dilemu, ništa me u životu ne interesuje osim titule, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević. Da znam da ću igrati finale Lige konferencije ili da ću uzeti Kup… »
Titula ispred finala Lige konferencija! Stanojević je poslao više nego jasnu poruku!
Hot sport 07.02.2022
Vidno je motivisan! Šef stručnog štaba beogradskog Partizana – Aleksandar Stanojević u nastavku sezone ima samo jedan cilj – osvajanje Superlige Srbije! FOTO: FK Partizan ‘Za titulu bih se odrekao i Kupa i Lige konferencija! Nemam nikakvu dilemu. Ništa… »
Stanojević: Odrekao bih se finala Lige konferencije zbog titule
Nova 07.02.2022
Fudbaleri Partizana završili su sa pripremama u Turskoj i uskoro ih očekuju ključne utakmice na početku prolećnog dela sezone. Već u trećem kolu ih čeka večiti derbi, a tu su i dueli sa ekipom Sparte iz Praga u Ligi konferencija. Za trenera Aleksandra… »
Vesti dana »

Jak zemljotres pogodioTursku, ima nestalih u ruševinama, treslo se i u Istanbulu /video/
Sputnik pre 21 minutajoš 28 povezanih

VIDEO PUF: Naprednjaci napali naše članove u Bačkom Petrovcu, neki od njih imali i noževe
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih

Napeto u Novom Sadu: Dve grupe građana se sukobile zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama (video)
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih

Pešić: Kiprani nam zahvalili što nismo spuštali gas, svi žele da se nametnu
RTS pre 3 satajoš 41 povezana

U pucnjavi u Gnjilanu ubijene tri osobe; Uhapšen osumnjičeni, ranije viđen u društvu Osmani, Kurtija i Haradinaja
Vesti online pre 2 satajoš 22 povezane