Повезане вести
Нови Зеланд: Конвој камиона и кампера блокирао улице око парламента
Ал Јазеера 08.02.2022
Конвој камиона и кампера блокирао је у уторак улице око парламента у Веллингтону у демонстрацијама против здравствених мјера, по узору на вишедневну блокаду канадске пријестолнице Оттаве. Конвој камиона и кампера блокирао је у… »
Блокирали Велингтон: Протест против маски и обавезне вакцинације на Н. Зеланду
Нова 08.02.2022
Више стотина људи на Новом Зеланду који се противе обавезној вакцинацији и ношењу маски, протестовало је данас испред зграде парламента у Велингтону, где су се посланици поново окупили након летње паузе. Углавном немаскирани… »
ВИДЕО: На Новом Зеланду протест против антиковид мера и обавезне вакцинације по угледу на Канаду
Радио 021 08.02.2022
Конвој камиона и кампера блокирао је у уторак улице око парламента у Велингтону у протесту против антиковид мера, а по узору на вишедневну блокаду канадске престонице Отаве. "Ја сам вакцинисан, али се противим томе да се људи… »
Протест на Новом Зеланду због здравствених мера
Данас 08.02.2022
Више стотина возила блокирао је данас улице око парламента у Велингтону у знак протеста због здравствених мера и вакцинације на Новом Зеланду. Уз поруку „Вратите нам слободу“ и „Принуда није пристанак“, више од хиљаду људи… »
Антиваксери блокирали велингтон: Протест на Новом Зеланду, демонстранти сатима блокирали централне улице (фото)
Блиц 08.02.2022
Више стотина људи на Новом Зеланду који се противе обавезној вакцинацији и ношењу маски, протестовало је данас испред зграде парламента у Велингтону, где су се посланици поново окупили након летње паузе. Углавном немаскирани… »
Протест по узору на Отаву – блокиране улице око парламента Новог Зеланда
Н1 Инфо 08.02.2022
Конвој камиона и кампера блокирао је у уторак улице око парламента у Велингтону у протесту против здравствених мера, по узору на вишедневну блокаду канадске престонице Отаве. „Ја сам вакцинисан, али се противим томе да се људи… »
По угледу на канађане На Новом Зеланду конвој камиона блокирао улице престонице: Принуда није пристанак
Курир 08.02.2022
Конвој камиона и кампера блокирао је у уторак улице у близини новозеландског парламента у Велингтону у знак протеста против ковид мера и вакцинације, инспирисаних сличним демонстрацијама у Канади. Облепљене порукама као што су… »
Вести дана »
„Исплата плата сигурност за 13.500 породица” Ђедовић: Верујемо да Руси у доброј вољи воде преговоре о продаји НИС-а
Дневник пре 1 сатјош 28 повезаних
Генерални директор НИС-а: Још увијек постоји шанса за добивање лиценце
СЕЕбиз пре 1 сатјош 24 повезане
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 2 сатајош 37 повезаних
Блокбастер договор: Нетфликс купује Ворнер брос за више од 60 милијарди евра
Радио 021 пре 2 сатајош 34 повезане
Временска прогноза Марка Чубрила за зиму: Ништа од хладних дана и снега све до овог датума
Мондо пре 2 сатајош 31 повезана