Povezane vesti

Novi Zeland: Konvoj kamiona i kampera blokirao ulice oko parlamenta

Novi Zeland: Konvoj kamiona i kampera blokirao ulice oko parlamenta

Al Jazeera 08.02.2022
Konvoj kamiona i kampera blokirao je u utorak ulice oko parlamenta u Wellingtonu u demonstracijama protiv zdravstvenih mjera, po uzoru na višednevnu blokadu kanadske prijestolnice Ottawe. Konvoj kamiona i kampera blokirao je u utorak ulice oko parlamenta… »
Blokirali Velington: Protest protiv maski i obavezne vakcinacije na N. Zelandu

Blokirali Velington: Protest protiv maski i obavezne vakcinacije na N. Zelandu

Nova 08.02.2022
Više stotina ljudi na Novom Zelandu koji se protive obaveznoj vakcinaciji i nošenju maski, protestovalo je danas ispred zgrade parlamenta u Velingtonu, gde su se poslanici ponovo okupili nakon letnje pauze. Uglavnom nemaskirani demonstranti dovezli su… »
VIDEO: Na Novom Zelandu protest protiv antikovid mera i obavezne vakcinacije po ugledu na Kanadu

VIDEO: Na Novom Zelandu protest protiv antikovid mera i obavezne vakcinacije po ugledu na Kanadu

Radio 021 08.02.2022
Konvoj kamiona i kampera blokirao je u utorak ulice oko parlamenta u Velingtonu u protestu protiv antikovid mera, a po uzoru na višednevnu blokadu kanadske prestonice Otave. "Ja sam vakcinisan, ali se protivim tome da se ljudi prisiljavaju na to", rekao… »
Protest na Novom Zelandu zbog zdravstvenih mera

Protest na Novom Zelandu zbog zdravstvenih mera

Danas 08.02.2022
Više stotina vozila blokirao je danas ulice oko parlamenta u Velingtonu u znak protesta zbog zdravstvenih mera i vakcinacije na Novom Zelandu. Uz poruku „Vratite nam slobodu“ i „Prinuda nije pristanak“, više od hiljadu ljudi okupilo se na… »
Antivakseri blokirali velington: Protest na Novom Zelandu, demonstranti satima blokirali centralne ulice (foto)

Antivakseri blokirali velington: Protest na Novom Zelandu, demonstranti satima blokirali centralne ulice (foto)

Blic 08.02.2022
Više stotina ljudi na Novom Zelandu koji se protive obaveznoj vakcinaciji i nošenju maski, protestovalo je danas ispred zgrade parlamenta u Velingtonu, gde su se poslanici ponovo okupili nakon letnje pauze. Uglavnom nemaskirani demonstranti dovezli su… »
Protest po uzoru na Otavu – blokirane ulice oko parlamenta Novog Zelanda

Protest po uzoru na Otavu – blokirane ulice oko parlamenta Novog Zelanda

N1 Info 08.02.2022
Konvoj kamiona i kampera blokirao je u utorak ulice oko parlamenta u Velingtonu u protestu protiv zdravstvenih mera, po uzoru na višednevnu blokadu kanadske prestonice Otave. „Ja sam vakcinisan, ali se protivim tome da se ljudi prisiljavaju na to“… »
Po ugledu na kanađane Na Novom Zelandu konvoj kamiona blokirao ulice prestonice: Prinuda nije pristanak

Po ugledu na kanađane Na Novom Zelandu konvoj kamiona blokirao ulice prestonice: Prinuda nije pristanak

Kurir 08.02.2022
Konvoj kamiona i kampera blokirao je u utorak ulice u blizini novozelandskog parlamenta u Velingtonu u znak protesta protiv kovid mera i vakcinacije, inspirisanih sličnim demonstracijama u Kanadi. Oblepljene porukama kao što su ''vratite nam slobodu'' i… »

Vesti dana »