Povezane vesti
Kon o Đokoviću: Jasno je šta ja mislim, žao mi je što nisam uticao na njega
Danas 08.02.2022
Epidemiolog Predrag Kon rekao je nije baš u duhu međunarodnog zdravstvenog pravilnika “odluka australijskih vlasti da ne puste u zemlju Novaka Đokovića. „Što se vakcinacije tiče, ostajem na tome. Jasno je šta ja mislim, poštujem šta on misli. Ne razumem… »
Kon nakon dve godine ponovo o Đokoviću, zbog ove stvari mu je posebno žao
Sportal blic 08.02.2022
, epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, u poslednjem javnom nastupu dotakao se između ostalog i situacije oko . Prilikom gostovanja u jutarnjem programu televizije "Prva", Kon je komentarisao situaciju vezanu za pandemiju u… »
Vesti dana »
„16 života nije statistika, njih ne zaboravljamo“ – poruka iz Niša sa obeležavanja 20 meseci od pada nadstrešnice
Južne vesti pre 20 minutajoš 29 povezanih
U Grčkoj napadi zapaljivim bombama na političare: Jedna političarka povređena, njena majka poginula
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih
Moćni Đoković preslišao Cicipasa 12. put zaredom za treće kolo Vimbldona, Novak najbolji kad je bilo najbitnije
Nova pre 20 minutajoš 45 povezanih
Tramp posle više od 120 dana rata i iznenadnih "napada u samoodbrani": "Dobar je Iran, odlično se slažemo"
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Studenti o presudi Tanku: Prvi osuđeni je student, a niko od odgovornih za pad nadstrešnice
Beta pre 6 satijoš 23 povezane