Повезане вести
Весна Гала Галиот: Имала сам жељу да се вратим на сцену, али сам одустала
Нова 08.02.2022
Весна Галиот Гала важила је деведесетих за једну од најпопуларнијих денсерки на јавној сцени. Рекла је да се повукла са сцене због турбулентних односа на естради, а да је у једном тренутку имала жељу да се врати - али, од тога… »
Била је најпопуларнија певачица 90-их, преко ноћи нестала са сцене! Не жели да чује за естраду, а њене хитове сви знате
Мондо 08.02.2022
Весна Галиот Гала иза себе има бројне хитове које и данас радо певате! Весна Галиот Гала иза себе има бројне хитове које и данас радо певате! Некада једна од најпопуларнијих денс певачица чији се хитови и данас радо певају, Весна… »
90-Их је била најтраженија певачица, а онда скроз нестала: Гала неће да више чује за естраду а сада бави нечим скроз…
Курир 08.02.2022
Весна Галиот Гала деведесетих година је била једна од најпопуларнијих певачица, чије хитове многи знају и данас. Ипак, одлучила је да се повуче из јавности, а бави се потпуно другачијим послом. Певачица је позната по хитовима… »
Одбија да поново буде део естраде: Денсерку су некад сви знали, а данас се бави информационим технологијама и ево колико се…
Блиц 08.02.2022
Весна Галиот Гала је прва наша денс певачица, која је деведесетих била једна од најпопуларнијих на овим просторима. И даље се памте њени хитови "Недостајаћеш ми", "Изабери", "Златна рибица", "Будим се", а Гала је и поред успеха… »
Вести дана »
Вучић се огласио о евентуалној кандидатури за премијера на предстојећим изборима
Данас пре 10 минутајош 6 повезаних
Ево од којег заната је зарађивао за хлеб најпознатији победник "Пинкових звезда" у емисији Цеца Схов признао: "Пре такмичења се нисам бавио музиком"
Блиц пре 24 минутајош 1 повезана
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана