Повезане вести
Богољуб Карић неће у пензију, поднео захтев да буде 20 година млађи
Политика 08.02.2022
Политичар и бизнисмен Богољуб Карић на свој 65. рођендан поднео је градској управи Крагујевца захтев да му се промени година рођења, тако да у документима пише да је 20 година млађи, јер, како каже, не жели да се пензионише и… »
Видојковић: Тражићу као Карић да ми се промени година рођења – у 2000.
Нова 08.02.2022
Руководећи се примером Богољуба Карића, и ја ћу тражити да ми се промени година рођења у 2000, јер до пада Милошевића као да нисам живео, рекао је писац Марко Видојковић. Он је рекао да је сигуран да ће то уједно да му смањи… »
Не жели у пензију: Богољуб Кариц́ поднео захтев да у документима пише да је 20 година млађи
Спутник 08.02.2022
Политичар и бизнисмен Богољуб Кариц́ на свој 65. рођендан поднео је градској управи Крагујевца захтев да му се промени година рођења, тако да у документима пише да је 20 година млађи, јер, како каже, не жели да се пензионише и… »
Кесић о Карићевој промени године рођења: Јефтиније него да се подвргава болним третманима подмлађивања
Данас 08.02.2022
– Паметан потез, јер је много елегантније и јефтиније променити годину рођења, него се подвргавати напорним, скупим, а често и болним третманима подмлађивања и естетским операцијама – каже за Данас Зоран Кесић, сатиричар и… »
Карић поднео захтев за „подмлађивање“ још 2019. године
Данас 08.02.2022
Бизнисмен Богољуб Карић данас је, по писању бројних медија и агенција, потврдио да је на свој 65. рођендан Градској управи Крагујевца поднео захтев за доношење одлуке о промени уписа податка о његовом рођењу тако што ће се… »
Видојковић: И ја ћу тражити да ми се година рођења промени у 2000.
Данас 08.02.2022
Руководећи се примером Богољуба Карића, и ја ћу тражити да ми се промени година рођења у 2000., јер до пада Карићевог пајтоса Милошевића као да нисам живео. Сигуран сам да ће ово уједно да ми смањи стомак, број седих и болове… »
Богољуб Карић поднео захтев да буде 20 година млађи: Нећу да будем на терету
Н1 Инфо 08.02.2022
Бизнисмен Богољуб Карић данас је у саопштењу потврдио да је на свој 65. рођендан градској управи Крагујевца, као надлежном државном органу, поднео захтев за доношење одлуке о промени уписа податка о чињеници његовог рођења… »
Богољуб Карић "као јединствена личност у српској историји" тражи да му се промени датум рођења
Радио 021 08.02.2022
Бизнисмен Богољуб Карић данас је саопштио да је на свој 65. рођендан градској управи Крагујевца поднео захтев за промену датума његовог рођења. Како је Карић навео, тражи да се измени тако да пише да је рођен 17. 1. 1974… »
Богољуб Карић тражи промену године рођења: Хоће да буде две деценије млађи
Нова 08.02.2022
Бизнисмен Богољуб Карић данас је у саопштењу потврдио да је на свој 65. рођендан градској управи Крагујевца, као надлежном државном органу, поднео захтев за доношење одлуке о промени уписа податка о чињеници његовог рођења… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 6 сатијош 2 повезане
Улазак у 2026. без решења за НИС! Колико дуго Србија може на резервама? (видео)
Блиц пре 23 минутајош 1 повезана