Povezane vesti
Oglasila se majka Kike Đukić: Odgovaraće ko treba da odgovara
Nova 08.02.2022
Dva meseca nakon smrti jutjuberke Kristine Đukić oglasila se njena majka Nataša Đukić putem svog Instagram naloga. Naime, Kika je pronađena mrtva u svom stanu 8. decembra prošle godine, a ovaj slučaj naišao je na veliki odjek u javnosti nakon što je… »
"Očajna sam, odgovaraće onaj ko treba": Majka pokojne Kike se oglasila potresnom porukom dva meseca nakon smrti jutjuberke
Blic 08.02.2022
Smrt mlade jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić pre dva meseca potresla je celu Srbiju, a sada se njena majka Nataša Đukić Veličković ponovo oglasila. Nataša kaže da još nije poznato pod kojim okolnostima je preminula njena ćerka, jer… »
Majka preminule jutjuberke Kike: Očajna sam, još nemam odgovore
Nova 08.02.2022
Smrt mlade jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić pre dva meseca potresla je celu Srbiju, a sada se njena majka Nataša Đukić Veličković ponovo oglasila. Nataša kaže da još nije poznato pod kojim okolnostima je preminula njena ćerka, jer… »
Odgovaraće onaj ko treba, besna sam i slomljena! Oglasila se majka preminule Kike Đukić, otkrila detalje o njenoj smrti
Kurir 08.02.2022
Jutjuberka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva u svom stanu 8. decembra prošle godine. Kikina porodica se nije oglašavala nakon smrti, a li s obzirom na količinu poruka koje su dobijali od pratioca koji očekuju odgovor, njena majka Nataša je smogla… »
Vesti dana »
Kurti pokušava da otme jedan mandat Srpskoj listi: "Vidimo kolaps institucija njihove takozvane države, on nema s kim da napravi Vladu"
Blic pre 11 minutajoš 28 povezanih
FOTO, VIDEO Razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihtera pogodio Filipine: Ima poginulih, urušavaju se zgrade, izdato upozorenje na cunami
Nova pre 1 minutjoš 27 povezanih
Iran napao izraelske baze, upozorava Ameriku da se ne meša! Izveden i drugi talas udara, sprema se novi odgovor: Svima je dosta maničnog režima (foto, video)
Kurir pre 36 minutajoš 19 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 16 minutajoš 11 povezanih