Povezane vesti

Pročitala sam tvit: Glumica demantovala da je bila zlostavljana!

Pročitala sam tvit: Glumica demantovala da je bila zlostavljana!

Mondo 08.02.2022
Glumica Jasna Đuričić je juče u kratkom obraćanju na svom Instagramu pružila podršku ženama koje su bile zlostavljanje, ali i pokretu "Nisam prijavila". Glumica Jasna Đuričić je juče u kratkom obraćanju na svom Instagramu pružila podršku… »
Ne, novosadska glumica Jasna Đuričić nije zlostavljana, podržala je inicijativu #nisamprijavila

Ne, novosadska glumica Jasna Đuričić nije zlostavljana, podržala je inicijativu #nisamprijavila

Radio 021 08.02.2022
Veliki broj medija u Srbiji i regionu objavio je da je novosadska glumica Jasna Đuričić bila zlostavljana, iako je to i sama demantovala. "Šokantno priznanje najbolje evropske glumice: Jasna Đuričić otkrila da je zlostavljana", "'Sad me sramota… »
Naša glumica priznala da je bila žrtva zlostavljanja: Nisam prijavila jer me bilo sramota! Sada prolazim sve ponovo

Naša glumica priznala da je bila žrtva zlostavljanja: Nisam prijavila jer me bilo sramota! Sada prolazim sve ponovo

Mondo 08.02.2022
Jasna Đuričić, uspešna srpska glumica priznala je da je i sama prošla kroz zlostavljanje, ali i zbog čega nije prijavila tada. Jasna Đuričić, uspešna srpska glumica priznala je da je i sama prošla kroz zlostavljanje, ali i zbog čega nije… »

Vesti dana »