Повезане вести
У току је реконструкција Мађарског културног центра "Петефи Шандор"
Мој Нови Сад 08.02.2022
За радове на обнови Мађарског културног центра "Петефи Шандор", који су у току, издвојено око 63 милиона динара. Градоначелник Милош Вучевић објавио је ове информације на свом Фејсбук профилу, уз низ фотографија са лица места. ‒… »
Вучевић Поносан на српску атину: Нови Сад је "мулти-култи" центар региона и представља победу свих нас који у овом дивном…
Блиц 08.02.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић написао је да је "поносан што је Нови Сад препознат као "мулти-култи" центар региона" и да "представља победу свих који у том "дивном граду живе". - Поносан сам што је наш Нови Сад… »
Вучевић: Комплетна реконструкција Мађарског културног центра "Петефи Шандор"
РТВ 08.02.2022
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је да је поносан што је Нови Сад препознат као центар региона и град који показује да су различитост и посебност предности и да је заједнички живот разних нација без… »
Вучевић: Финансирамо реконструкцију Мађарског културног центра "Петефи Шандор" са око 63 милиона динара
Курир 08.02.2022
Поносан сам што је наш Нови Сад препознат као "мулти-култи" центар региона и као град који показује да су различитост и посебност предности и да је заједнички живот разних нација без иједног инцидента, не само могућ, већ да… »
Вучевић: Реконтруишемо Мађарски културни центар "Петефи Шандор"
Дневник 08.02.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић саопштио је да Град са 63 милиона динара реконтруише Мађарски културни центар "Петефи Шандор". „Поносан сам што је наш Нови Сад препознат као "мулти-култи" центар региона и као град који… »
Вести дана »
"Насиље у Србији није само присутно, већ дубоко нормализовано": Стручњаци упозоравају да агресија постаје пожељан образац понашања
Инсајдер пре 2 сатајош 80 повезаних
ИРГЦ: Ниједан комерцијални брод или танкер за нафту није прошао кроз Ормуски мореуз
РТВ пре 39 минутајош 49 повезаних
Сукоб на Блиском истоку: Иранска моранрица испалила салву упозорења на америчке бродове; Меланшон: Трам је поражен
Вечерње новости пре 8 минутајош 53 повезане
Хантавирус изазвао панику у свету Почиње као грип, а може да има тешке последице! Ево како да препознате прве симптоме
Дневник пре 1 сатјош 35 повезаних