Povezane vesti
Novi Sad dobija plažu dugu 1.400 metara, iz Urbanizma tvrde da će voda biti čistija nego u Dunavu
Luftika 08.02.2022
Postojeći plan detaljne regulacije Kameničke ade predviđa nasipanje tri metra zemlje, više od dva hektara saobraćajnica i sedam hektara poslovno-ugostiteljskih objekata. Direktor Urbanizma Dušan Miladinović pojasnio je za Dnevnik nedoumice oko sudbine… »
"Najveći potencijal u vojvodini" Novi Sad dobija plažu dugačku 1.400 metara
Srbija danas 08.02.2022
Staza od 2.250 metara služiće i za kupanje sa plažom od 1.400 metara. Postojeći plan detaljne regulacije Kameničke ade predviđa nasipanje tri metra zemlje, više od dva hektara saobraćajnica i sedam hektara poslovno-ugostiteljskih objekata. Direktor… »
Vesti dana »
"Moja najveća greška je što se nisam udaljio" Šapić drži pres konferenciju nakon incidenta: "Došlo je do fizičkog napada na mene i branio sam se"
Blic pre 10 minutajoš 101 povezana
Meteorolog Todorović o tome koliko će trajati Miholjsko leto: "Najverovatnije do utorka natprosečno toplo"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
"Tih 21 km su za nas veoma važni, 2 milijarde nije malo": Vučić obilazi deonicu glavnog puta kod Bora
Blic pre 30 minutajoš 23 povezane
Danas je Svetski dan srca - "Bolest srca može biti neprimetna: Uhvati ritam srca! Ne propusti ni jedan otkucaj!"
Plus online pre 2 satajoš 14 povezanih
CNN, MS NOW i Politico traže od sudije da spreči Trampa da ponovo uvede zabranu pristupa Beloj kući
Nedeljnik pre 40 minutajoš 9 povezanih