Povezane vesti
U Novom Sadu prva galerija na otvorenom posvećena pioniru elektronske muzike
RTV 08.02.2022
NOVI SAD - Novi Sad, kao ovogodišnja Evropska prestonica kulture, dobiće novi umetnički prostor, galeriju na otvorenom i to na prvom platou u Evropi posvećenom pioniru elektronske muzike – Mitru Subotiću Subi. Taj prostor, legatski projekat… »
Na Subinom platou biće prva galerija na otvorenom
Dnevnik 08.02.2022
Novi Sad, kao ovogodišnja Evropska prestonica kulture, dobiće novi umetnički prostor, galeriju na otvorenom i to na prvom platou u Evropi posvećenom pioniru elektronske muzike – Mitru Subotiću Subi. Taj prostor, legatski projekat Evropske… »
Novi Sad dobija galeriju na otvorenom – na Subinom platou u Limanskom parku
Moj Novi Sad 08.02.2022
Novi Sad, kao ovogodišnja Evropska prestonica kulture, dobiće novi umetnički prostor, galeriju na otvorenom i to na prvom platou u Evropi posvećenom pioniru elektronske muzike – Mitru Subotiću Subi. Taj prostor, legatski projekat Evropske… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 48 minutajoš 27 povezanih

U delovima Srbije očekuju se obilne padavine: Prete li nam nove poplave i ima li razloga za zabrinutost?
Euronews pre 18 minutajoš 23 povezane

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih