Повезане вести

Шешељ се бахатио, па изазвао бес јавности: Паркирао ренџ где не би смело, па одговорио: "Силазак је био још тежи"

Шешељ се бахатио, па изазвао бес јавности: Паркирао ренџ где не би смело, па одговорио: "Силазак је био још тежи"

Мондо 08.02.2022
Шешеља снимиле кмаере док је долазио у зграду суда. Шешеља снимиле кмаере док је долазио у зграду суда. Војислав Шешељ пре два дана дошао је на суђење у Палату правде, а том приликом је усликан како се својим "ренџ ровером"… »
Бахати Шешељ мисли да је духовит: Безобразно се паркирирао пред вратима Палате правде, па каже: "Како сам успео? Попели ме уз…

Бахати Шешељ мисли да је духовит: Безобразно се паркирирао пред вратима Палате правде, па каже: "Како сам успео? Попели ме уз…

Блиц 08.02.2022
Лидер радикала Војислав Шешељ пре два дана дошао је на суђење у Палату правде својим џипом "ренџ ровер" и паркирао се буквално до пред сам улаз у зграду суда, наравно, на место где је то забрањено. Није први пут да се лидер… »
Бахати Шешељ умало улетео аутом у суд, па се с тим спрда! Лидер радикала: Немам кондицију, па су ме носили са све џипом!

Бахати Шешељ умало улетео аутом у суд, па се с тим спрда! Лидер радикала: Немам кондицију, па су ме носили са све џипом!

Курир 08.02.2022
Лидер радикала Војислав Шешељ пре два дана дошао је на суђење у Палату правде својим џипом "ренџровер" буквално до прад сам улаз у зграду суда. Ништа ту не би било чудно да до платоа испред улаза у Палату правде постоји… »
Бахато! Шешељ паркирао џип буквално пред вратима Палате Правде и сви се питају како је уопште успео да се попне тамо?!

Бахато! Шешељ паркирао џип буквално пред вратима Палате Правде и сви се питају како је уопште успео да се попне тамо?!

Блиц 07.02.2022
Лидер радикала Војислав Шешељ одавно је, нажалост, навикао јавност на своју бахатост, али чини се да је овога пута превазишао и самог себе и то ни мање ни више него испред самог улаза у Палату Правде. Безобзирни председник… »

Вести дана »