Povezane vesti
Novi Sad: Galerija na otvorenom posvećena Mitru Subotiću Subi
Nova 08.02.2022
Novi Sad, kao ovogodišnja Evropska prestonica kulture, dobiće novi umetnički prostor, galeriju na otvorenom i to na prvom platou u Evropi posvećenom pioniru elektronske muzike – Mitru Subotiću Subi. Taj prostor, legatski projekat Evropske prestonice… »
Galerija na otvorenom u Novom Sadu posvećena pioniru elektronske muzike
N1 Info 08.02.2022
Novi Sad, kao ovogodišnja Evropska prestonica kulture, dobiće novi umetnički prostor, galeriju na otvorenom i to na prvom platou u Evropi posvećenom pioniru elektronske muzike - Mitru Subotiću Subi. Taj prostor, legatski projekat Evropske prestonice… »
Galerija na otvorenom u Limanskom parku posvećena Mitru Subotiću Subi
Radio 021 08.02.2022
Novi Sad, kao ovogodišnja Evropska prestonica kulture, dobiće novi umetnički prostor, galeriju na otvorenom i to na prvom platou u Evropi posvećenom pioniru elektronske muzike – Mitru Subotiću Subi. Taj prostor podrazumeva postavljanje 49 jarbola i 49… »
Novi Sad: Prva galerija na otvorenom posvećena pioniru elektronske muzike
Nedeljnik 08.02.2022
Novi Sad, kao ovogodišnja Evropska prestonica kulture, dobiće novi umetnički prostor, galeriju na otvorenom i to na prvom platou u Evropi posvećenom pioniru elektronske muzike – Mitru Subotiću Subi. Taj prostor, legatski projekat Evropske prestonice… »
Vesti dana »
EPS: Produžen rok za popuste za decembarske račune do 24. januara
Rešetka pre 3 minutajoš 22 povezane
(Video) Đoković: Mnogo se priča o tom 25. grend slemu i kraju moje karijere, a ja sam četvrti na svetu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 27 povezanih
Temperatura ide u minus, vetar će imati olujne udare do ovog dana: Otkrivamo preti li Srbiji novi ledeni talas
Telegraf pre 3 minutajoš 19 povezanih
Pukao zaštitni balon na deponiji "Duboko": Izlile se procedne vode, hitno se oglasilo Ministarstvo zaštite životne sredine
Blic pre 8 minutajoš 15 povezanih
Džared Kušner, Toni Bler i Donald Tramp: Formiran Odbor za mir u Gazi
Danas pre 2 satajoš 11 povezanih