Povezane vesti
Umirovljeni papa traži oprost za zlostavljanje, ali ne priznaje nedjela
Slobodna Evropa 08.02.2022
Umirovljeni papa Benedikt XVI. zatražio je oproštaj za sve "teške greške" u postupanju sa slučajevima seksualnog zlostavljanja svećenstva, ali nije priznao da je počinio nikakva lična ili posebna nedjela. Njegov zahtjev dolazi nakon što je nezavisni… »
Bivši papa se izvinio žrtvama seksualnog zlostavljanja u Katoličkoj crkvi
N1 Info 08.02.2022
Bivši papa Benedikt XVI zamolio je oprost od žrtava seksualnog zlostavljanja u Katoličkoj crkvi, međutim odbacio je optužbe da je bio umešan u prikrivanje istine. Bivši papa odgovorio je na nezavistan izveštaj objavljen 20. januara u kojem se opisuju… »
Bivši papa traži oproštaj: Sramota me je zbog žrtava seksualnog zlostavljanja
Nova 08.02.2022
Bivši papa Benedikt XVI zatražio je oproštaj za sve "teške greške" u svom postupanju u slučajevima seksualnog zlostavljanja koje su počinili sveštenici tokom njegovog mandata, navodeći da u tome nije bilo nikakve njegove lične greške. „Imao sam velike… »
Pismo pape Benedikta o seksualnom zlostavljanju: Bog će mi uskoro suditi
RTS 08.02.2022
Bivši papa Benedikt Šesnaesti priznao je da je bilo grešaka u načinu na koji se rešavao slučaj seksualnog zlostavljanja dok je bio nadbiskup u Minhenu, pre nekoliko decenija. Nije direktno pomenuo optužbe da je on načinio greške u četiri slučaja. Bivši… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp posle sastanka Putina i Vitkofa: Svi se slažu da ovaj skukob mora da se okonča
Euronews pre 20 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Selaković: Oduzimanje mandata Dodiku nasilno poništavanje demokratske volje građana
Euronews pre 50 minutajoš 178 povezanih

Suzana Jovanović izvukla Sašu iz dugova Pomogla mu sa 40.000 evra, u sve bila umešana i Brena!
Alo pre 19 minutajoš 23 povezane