Повезане вести

Звезда мисли на будућност: Талентовани голман продужио уговор са црвено-белима

Звезда мисли на будућност: Талентовани голман продужио уговор са црвено-белима

Вечерње новости 08.02.2022
ФОТО: ФК Црвена звезда Чувар мреже Гарфичара рођен је 14. јула 2003. године и црвено-бели дрес је обукао још док је био у категорији петлића. - Пресрећан сам због продужетка уговора, Звездино сам дете и ово је већ дванаеста… »
Звезда спрема борјановог наследника: Млади голман продужио уговор са црвено-белима

Звезда спрема борјановог наследника: Млади голман продужио уговор са црвено-белима

Хот спорт 08.02.2022
Нови потпис у Љутице Богдана. Марко Ћопић је продужио уговор са Црвеном звездом, а млади талентовани чувар мреже који се кали у развојном тиму црвено-белих обавезао се на верност свом клубу до 2024. године. – Пресрећан сам због… »
Звезда не стаје, нови потпис на ''Маракани''!

Звезда не стаје, нови потпис на ''Маракани''!

Спортске.нет 08.02.2022
Четири дана пред пролећну премијеру у Линглонг Супер лиги Србије, Црвена звезда је данас озваничила потпис још једног играча. У питању је млади голман Марко Ћопић који је потписао нови уговор са црвено-белима до 2024. године, у… »
Потпис на маракани! Голман остаје у црвено-белом: Звездино сам дете, нема веће среће за мене!

Потпис на маракани! Голман остаје у црвено-белом: Звездино сам дете, нема веће среће за мене!

Мондо 08.02.2022
Црвена звезда је објавила вест о новом потпису у клубу. У питању је талентовани чувар мреже. Црвена звезда је објавила вест о новом потпису у клубу. У питању је талентовани чувар мреже. Објавила је Црвена звезда вест о новом… »
Ћопић Звездин до 2024. године

Ћопић Звездин до 2024. године

Спортски журнал 08.02.2022
Момак рођен у Београду се од ове такмичарске године кали у развојном тиму Графичару. Талентовани чувар мреже Марко Ћопић је продужио уговор са Црвеном звездом, обавезао се на верност клубу до 2024. године. - Пресрећан сам због… »
Хоће да наследи Борјана: Звезда продужила уговор са талентованим голманом

Хоће да наследи Борјана: Звезда продужила уговор са талентованим голманом

Нова 08.02.2022
Млади голман Марко Ћопић продужио је уговор са Црвеном звездом, обавезао се на верност свом клубу до 2024. године. „Пресрећан сам због продужетка уговора, Звездино сам дете и ово је већ дванаеста година како сам у клубу, а дошао… »

Вести дана »