Повезане вести

Расписује се нови конкурс за наличје хрватске кованице евра са мотивом куне

Нова 08.02.2022
Хрватска народна банке (ХНБ) најавила је данас нови конкурс за дизајн хрватске стране еврокованице са мотивом куне пошто је аутор претходног повукао свој предлог суочен с оптужбама за могући плагијат. У саопштењу ХНБ се наводи… »

Данас 08.02.2022
Хрватска народна банке (ХНБ) најавила је данас нови конкурс за дизајн хрватске стране еврокованице са мотивом куне пошто је аутор претходног повукао свој предлог суочен с оптужбама за могући плагијат. У саопштењу ХНБ се наводи… »
Нови конкурс за наличје хрватске кованице еура са мотивом куне

Нови конкурс за наличје хрватске кованице еура са мотивом куне

Слободна Европа 08.02.2022
Хрватска народна банка (ХНБ) најавила је 8. фебруара нови конкурс за дизајн хрватске стране еурокованице са мотивом куне након што је аутор претходног повукао свој приједлог суочен с оптужбама за могући плагијат. У саопћењу… »
Расписује се нови конкурс за наличје хрватске кованице евра

Расписује се нови конкурс за наличје хрватске кованице евра

Н1 Инфо 08.02.2022
Хрватска народна банка најавила је нови конкурс за дизајн хрватске стране еврокованице са мотивом куне, пошто је аутор претходног повукао свој предлог суочен с оптужбама за могући плагијат. У саопштењу ХНБ се наводи да је ради… »
Пленковић о скандалу с куном на кованици евра: "Требало је рећи ја сам тај и тај, могу ли да користим вашу фотографију"

Пленковић о скандалу с куном на кованици евра: "Требало је рећи ја сам тај и тај, могу ли да користим вашу фотографију"

Блиц 07.02.2022
Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је данас поводом скандала са плагираним мотивом куне на хрватској кованици евра да је реч о непотребној "неугодности" и да је победнике на конкурсу питао да ли је ико од њих у ХДЗ-у јер… »

Вести дана »