Povezane vesti

Osmostruki šampion sveta spreman: Cilj mi je titula, ovde sam deo porodice! (video)

Osmostruki šampion sveta spreman: Cilj mi je titula, ovde sam deo porodice! (video)

Hot sport 08.02.2022
Legendarni Španac najavljuje borbu za najviši plasman Španski motociklista Mark Markez najavljuje borbu za titulu u narednoj sezoni Moto Gran Prija, a nakon dve i po godine u kojim se mučio sa povredama, ove sezone ne krije da ima visoke ciljeve. Jedno… »
Mark Markes želi novu titulu: Osmostruki šampion sveta najavio da će se boriti za krunu u Moto GP šampionatu

Mark Markes želi novu titulu: Osmostruki šampion sveta najavio da će se boriti za krunu u Moto GP šampionatu

Večernje novosti 08.02.2022
EPA - Pre dve nedelje rekao bih da mi cilj nije titula, jer sam bio dugo povređen. Međutim, posle testiranja u Maleziji shvatio sam da mogu da napadnem krunu. Uostalom, ako vozite za Hondu morate da se borite za titulu. Dugo su me čekali zbog povrede… »
Markes: Cilj mi je titula

Markes: Cilj mi je titula

N1 Info 08.02.2022
Osmostruki svetski šampion Mark Markes rekao je da su ga testiranja u Maleziji naterala da shvati da ima veća očekivanja od predstojeće sezone, iako se do pre nekoliko nedelja činilo da možda neće ni biti spreman za njen početak. Vozač Repsol Honde je… »

Vesti dana »