Повезане вести
Осмоструки шампион света спреман: Циљ ми је титула, овде сам део породице! (видео)
Хот спорт 08.02.2022
Легендарни Шпанац најављује борбу за највиши пласман Шпански мотоциклиста Марк Маркез најављује борбу за титулу у наредној сезони Мото Гран Прија, а након две и по године у којим се мучио са повредама, ове сезоне не крије да… »
Марк Маркес жели нову титулу: Осмоструки шампион света најавио да ће се борити за круну у Мото ГП шампионату
Вечерње новости 08.02.2022
ЕПА - Пре две недеље рекао бих да ми циљ није титула, јер сам био дуго повређен. Међутим, после тестирања у Малезији схватио сам да могу да нападнем круну. Уосталом, ако возите за Хонду морате да се борите за титулу. Дуго су… »
Маркес: Циљ ми је титула
Н1 Инфо 08.02.2022
Осмоструки светски шампион Марк Маркес рекао је да су га тестирања у Малезији натерала да схвати да има већа очекивања од предстојеће сезоне, иако се до пре неколико недеља чинило да можда неће ни бити спреман за њен почетак… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 25 минутајош 2 повезане

Измене у превозу због војне параде: Овде је саобраћај потпуно обустављен, а неке линије мењају трасу: Ово је детаљан списак
Блиц пре 20 минутајош 1 повезана