Повезане вести
Наташа Беквалац открила грешку! Није хтела песму коју је за њу написала Марина Туцаковић! Песму која је постала хит узела она!…
Курир 08.02.2022
Наташа Беквалац важи за некога ко се не либи да каже оно што мисли. Тако је и овога пута Беквалчева искрено говорила о свему у Јутарњем Програму Курир телевизије. - Не волим ја то - лутка. Лутка је лепа, нема осећања, ћути… »
Знала сам да ће бити хит, али нисам могла да је отпевам: Наташа Беквалац је одбила песму која је прославила Каћу Грујић
Мондо 08.02.2022
Певачица је први пут открила тајну о одбијању песме која је касније постала велики хит. Певачица је први пут открила тајну о одбијању песме која је касније постала велики хит. Певачица Наташа Беквалац гостујући у Јутарњем… »
Никад јача подршка од Наташе Беквалац: Волела бих да ме глуми Милена Радуловић у филму! Много сам се потресла после тога
Курир 08.02.2022
Наташа Беквалац важи за некога ко се не либи да каже оно шта мисли. Тако је и овога пута Беквалчева искрено говорила о свему у Јутарњем Програму Курир телевизије. На питање водитељке да када би се снимао филм о њеном живоу… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 1 минутјош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 2 минутајош 29 повезаних
Међак: Вучићева идеја о заједничком уласку у ЕУ је замка, пут за спречавање проширења
Радио 021 пре 1 сатјош 20 повезаних
ВИДЕО Завирите на тренинг Звезде у Грацу, овако теку припреме за важан меч против Штурма
Нова пре 56 минутајош 56 повезаних