Povezane vesti

"U 6: ujutru me zove Vučić i pita 'zašto mi uvozimo maline iz maroka?'" Šta je sve pred milionima otkrila Ana Brnabić -…

"U 6: ujutru me zove Vučić i pita 'zašto mi uvozimo maline iz maroka?'" Šta je sve pred milionima otkrila Ana Brnabić -…

Blic 09.02.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić sinoć je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" otkrila brojne detalje iz svog života koje javnost nije znala, a u nekoliko navrata nasmejala je i voditelja Ognjena Amidžića i gledaoce kraj malih ekrana. Premijerka se… »
Htela da se tetovira, čita horoskop i rejvovala: Šta je sve otkrila Ana Brnabić

Htela da se tetovira, čita horoskop i rejvovala: Šta je sve otkrila Ana Brnabić

Nova 09.02.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić sinoć je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" otkrila brojne detalje iz svog privatnog života koje javnost do sada nije znala, a u nekoliko navrata nasmejala je i voditelja Ognjena Amidžića i gledaoce kraj malih… »
Ima još LGBT političara u Srbiji: Ana Brnabić kaže da nije jedina

Ima još LGBT političara u Srbiji: Ana Brnabić kaže da nije jedina

Nova 09.02.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, u kojoj je otkrila da ima još političara koji su, poput nje, deo LGBT zajednice. „Neću da otkrivam ko je u pitanju, ali ih ima. To obično ovako ide, koga najviše svrbi tako… »
"Pravila sam rejv žurke, sledeća je ovog datuma" Premijerka Brnabić otkrila šokantne detalje iz mladosti

"Pravila sam rejv žurke, sledeća je ovog datuma" Premijerka Brnabić otkrila šokantne detalje iz mladosti

Srbija danas 09.02.2022
Premijerka je, između ostalog, u emisiji govorila o mladosti i obrazovanju u inostranstvu. Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u emisiji "Amidži Šou" koju svakoga utorka na RTV Pink vodi Ognjen Amidžić. Brnabić je otvorila dušu pred… »
Ana Brnabić pravila rejv žurke i izlazila svaku noć: Premijerka iznenadila sve u emisiji, pomenula i partnerku Milicu

Ana Brnabić pravila rejv žurke i izlazila svaku noć: Premijerka iznenadila sve u emisiji, pomenula i partnerku Milicu

Mondo 09.02.2022
Ana Brnabić otkrila da se ludo provodila tokom mladalačkih dana. Ana Brnabić otkrila da se ludo provodila tokom mladalačkih dana. Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je sinoć u "Amidži šou", a gledaoci su imali priliku da čuju i detalje iz… »
"Milica mi kupuje svu garderobu": Ana Brnabić otkrila detalje iz privatnog života: Evo koji joj je nadimak i ko joj je u…

"Milica mi kupuje svu garderobu": Ana Brnabić otkrila detalje iz privatnog života: Evo koji joj je nadimak i ko joj je u…

Blic 08.02.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je večeras u emisiji Ognjena Amidžića, što je prvo njeno gostovanje u nekom televizijskom šou-programu, a dotakla se činjenice da je prva žena koja je postala premijer u našoj zemlji, kao i prva pripadnica… »
Premijerka u ležernom razgovoru: Brnabić se podsetila gimanzijskih dana - Avanturizam me privlačio (video)

Premijerka u ležernom razgovoru: Brnabić se podsetila gimanzijskih dana - Avanturizam me privlačio (video)

Večernje novosti 08.02.2022
Foto: TV Pink printskrin Priču je počela od, kako kaže, "ludog perioda" života. Studirala sam u inostranstvu, ali sam ovde išla u Petu beogradsku gimnaziju, i to mi je najlepši period života. Bilo mi je super društvo, iako je teška gimnazija… »
"Milica je stroži roditelj od mene": Ana Brnabić otkrila detalje o sinu Igoru, pa pokazala slike iz privatnog albuma

"Milica je stroži roditelj od mene": Ana Brnabić otkrila detalje o sinu Igoru, pa pokazala slike iz privatnog albuma

Blic 08.02.2022
Ana Brnabić, premijerka Srbije, gostovala je večeras u emisiji Ognjena Amidžića, a tom prilikom otkrila je detalje o sinu Igoru. - Sin mi je jednom rekao: "Kako si zamenila trubu sa hornom?", ostala sam bez reči. Zna sve te instrumente, voli… »
"Izlasci, noćni život,: Svašta…" Premijerka Srbije Ana Brnabić o organizovanju rejv žurki i životu između Britanije i…

"Izlasci, noćni život,: Svašta…" Premijerka Srbije Ana Brnabić o organizovanju rejv žurki i životu između Britanije i…

Blic 08.02.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, što je prvo njeno gostovanje u nekom televizijskom šou-programu. Brnabićeva je progovorila o svojoj prošlosti, te je iznela niz detalja o kojima dosad nije pričala. - U Petu… »

Vesti dana »