Povezane vesti
Stanislava šokirala: Od svih muškaraca Sanja je najjači frajer! A ovaj muškarac je najveći folirant u Baru!
Kurir 09.02.2022
Nakon što je zauvek napustila rijaliti Bar i trku za 29.000 evra, Stanislava je gostovala u emisiji "Kontr šou" koja se emituje na Kurir televiziji. Ona je ovom priliom priznala da joj nije teško zbog otkaza, kao i da je pokazala sve što je želela, a… »
Pratite RIJALITI Bar UŽIVO! Pogledajte šta rade takmičari prvu noć nakon IZBACIVANJA!
Mondo 09.02.2022
Još jedno lajv uključenje u Bar. Još jedno lajv uključenje u Bar. Stanislava je prethodne večeri dobila otkaz i zauvek napustila rijaliti Bar i trku za 29.000 evra, nakon čega je utiske sabrala u emisiji "Kontra šou" na Kurir televiziji. Sada možete… »
Vesti dana »

„Kontramiting na Vidovdan – pokušaj da se izazovu sukobi“: Akademski plenum o najavi naprednjaka da će organizovati skup kada i studenti
Nova pre 39 minutajoš 23 povezane

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli? Koliko je stravična zamisao atomska bomba u osvetničkim rukama i usijanim
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 39 minutajoš 34 povezane

„Vučićeva vlast nas ignoriše, ali blokada ih žulja“: Profesori osam dana protestuju kod Vlade, poručuju - nema odustajanja
N1 Info pre 19 minutajoš 15 povezanih

Srpska IT Asocijacija oštro reaguje na ukidanje podsticaja pri zapošljavanju novonaseljenih lica
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 15 povezanih