Повезане вести

Николија реаговала на приче о имену своје ћерке: Певачица све објаснила на Инстаграму - "Реља и ја се нисмо оглашавали"

Николија реаговала на приче о имену своје ћерке: Певачица све објаснила на Инстаграму - "Реља и ја се нисмо оглашавали"

Мондо 09.02.2022
Николија Јовановић демантовала да је открила име своје ћерке. Николија Јовановић демантовала да је открила име своје ћерке. У домаћим медијима данас се појавила информација да је Николија Јовановић открила име своје друге ћерке… »
Огласили се Николија и Реља Поводом интервјуа о ћерки: Никакаву изјаву нисмо дали, све је неистина! (фото)

Огласили се Николија и Реља Поводом интервјуа о ћерки: Никакаву изјаву нисмо дали, све је неистина! (фото)

Курир 09.02.2022
Певачица Николија Јовановић и Реља Поповић огласили су се на Инстаграму поводом наводног интервјуа који је објавио магазин Хелло. "Поводом наводног интервјуа који сам дала новинама везано за име нашег детета желим да кажем да… »
Николија и Реља након 7 месеци открили име детета

Николија и Реља након 7 месеци открили име детета

Нова 09.02.2022
Певачица Николија Јовановић се породила пре око седам месеци, а она и њен супруг Реља Поповић су тек сада открили име друге ћерке. „Постали смо мама и тата дивне девојчице. Много те волим и много си храбра“, похвалио се тада… »
Седам месеци су чували тајну: Николија и Реља коначно открили име друге ћерке! Има моћно значење, а ево што су ћутали

Седам месеци су чували тајну: Николија и Реља коначно открили име друге ћерке! Има моћно значење, а ево што су ћутали

Мондо 09.02.2022
Брачни пар одлучио је да открије име своје млађе мезимице седам месеци након рођења. Брачни пар одлучио је да открије име своје млађе мезимице седам месеци након рођења. Николија Јовановић породила се пре седам месеци и на свет… »
Седам месеци крили име друге ћерке: Николија и Реља открили како се девојчица зове и значење је моћно: "Вредна дивљења"

Седам месеци крили име друге ћерке: Николија и Реља открили како се девојчица зове и значење је моћно: "Вредна дивљења"

Блиц 09.02.2022
Николија Јовановић се породила пре око седам месеци, а она и њен супруг Реља Поповић су тек сада открили име друге ћерке. - Постали смо мама и тата дивне девојчице. Много те волим и много си храбра – похвалио се тада поносни… »

Вести дана »