Повезане вести

"Рекао ми је: Заклаћу сваког ко приђе теби и детету" Саслушана супруга директора Центра за социјални рад који је и раније…

"Рекао ми је: Заклаћу сваког ко приђе теби и детету" Саслушана супруга директора Центра за социјални рад који је и раније…

Блиц 09.02.2022
У Основном тужилаштву у Великом Градишту саслушани су супруга, ташта и шурак Данијела Живановића в.д. директора Центра за социјални рад у Великом Градишту, сазнаје "Телеграф.рс". Супруга је изјавила да је и у ранијем периоду… »
„Рекао ми је: Заклаћу сваког ко приђе теби и детету“

„Рекао ми је: Заклаћу сваког ко приђе теби и детету“

Нова 09.02.2022
У Основном тужилаштву у Великом Градишту саслушани су супруга, ташта и шурак Данијела Живановића в.д. директора Центра за социјални рад у Великом Градишту. Супруга је изјавила да је и у ранијем периоду трпела психичко и физичко… »
Убићу те и заклати сваког ко приђе теби и детету: Супруга директора цср у Велико Градишту изнела језиве детаље

Убићу те и заклати сваког ко приђе теби и детету: Супруга директора цср у Велико Градишту изнела језиве детаље

Курир 09.02.2022
У Основном тужилаштву у Великом Градишту саслушани су супруга, ташта и шурак Данијела Живановића в.д. директора Центра за социјални рад у Великом Градишту. Наиме, у Основном јавном тужилаштву у Великом Градишту саслушани су… »

Вести дана »