Povezane vesti

Mirko Vičević odlazi iz Zvezde nakon skandaloznog izliva mržnje navijača

Mirko Vičević odlazi iz Zvezde nakon skandaloznog izliva mržnje navijača

Nova 09.02.2022
Mirko Vičević trener podneće ostavku na mesto trenera vaterpolo kluba Crvena zvezda, nakon što su mu navijači skandaloznim transparentima i skandiranjem šovinističkih parola poručili da nije dobrodošao. Navijači Crvene zvezdesu na utakmici sa… »
Zvezda ostaje bez trenera zbog "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija"? Vičević odlučio da napusti klub nakon uvreda

Zvezda ostaje bez trenera zbog "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija"? Vičević odlučio da napusti klub nakon uvreda

Mondo 09.02.2022
Četiri dana nakon isticanja transparenta, trener Mirko Vičević je navodno odlučio da napusti Zvezdu. Četiri dana nakon isticanja transparenta, trener Mirko Vičević je navodno odlučio da napusti Zvezdu. Vaterpolo klub Crvena zvezda ostaje bez… »
Izvinjenje što se sve pojavilo u medijima

Izvinjenje što se sve pojavilo u medijima

Danas 09.02.2022
Navijači Crvene zvezde su, nezadovoljni dolaskom crnogorskog vaterpolo trenera hrvatske nacionalnosti Mirka Vičevića, na utakmici protiv Šapca 5. februara razvili transparent „Šiptar, Hrvat, Balija nije moja bratija“. Vaterpolo savez Srbije je… »
Mirko Vičević: Vaterpolista po rođenju

Mirko Vičević: Vaterpolista po rođenju

Danas 09.02.2022
Kada je pre nekoliko nedelja preuzimao prvi tim Crvene zvezde, najtrofejniji vaterpolista Crne Gore i njen jedini predstavnik u Kući slavnih u vodenim sportovima, Mirko Vičević, otvorenog srca i uma je došao u Beograd, među svoje brojne srpske… »
Vuletić (GDF): Reakcija tužilaštva na govor mržnje na vaterpolo utakmici govori o stavu vlasti

Vuletić (GDF): Reakcija tužilaštva na govor mržnje na vaterpolo utakmici govori o stavu vlasti

Danas 09.02.2022
Predsednik Građanskog demokratskog foruma (GDF) Zoran Vuletić izjavio je danas da reakcija tužilaštva na govor mržnje navijača na vaterpolo utakmici između Crvene Zvezde i Šapca, govori o stavu vlasti na takve događaje i ocenio da je ovakvo… »

Vesti dana »