Povezane vesti
Vuletić (GDF): Reakcija tužilaštva na govor mržnje na vaterpolo utakmici govori o stavu vlasti
Radio sto plus 09.02.2022
Navijači na utakmici nosili su transparent i skandirali: „Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija“, a Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da ta poruka koja na nacionalnoj osnovi vredja novog trenera vaterpolo kluba Crvena zvezda nema elemenata… »
Srpska sloboda govora: “Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija“
Morava info 09.02.2022
Piše: Andrej Ivanji, Vreme U natpisu „Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija“ nema elemenata krivičnog dela izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, ocenilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu. Transparant sa ovom porukom su u… »
Vesti dana »
Dvosmislene poruke Brisela: Hoće li biti evropske solidarnosti ako Donald Tramp napadne Grenland
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih
Očekuju nas ledeni dani - vozači, oprez! Oglasili se Putevi Srbije: Bez ovoga nikako ne krećite na put
Blic pre 3 satajoš 43 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 4 satijoš 11 povezanih
Uživo Danska: To što Tramp radi je paradoks! Meloni: Upozorila sam ga... (foto/video)
Kurir pre 1 minutjoš 31 povezana
Stanković: Škola kreće regularno, sledi izbor direktora Pete beogradske i novi izbori na FPN-u
Nedeljnik pre 6 satijoš 28 povezanih