Повезане вести
Абделсам: Никога нисам убио или ранио, важно ми је да то кажем
Дневник 09.02.2022
ПАРИЗ: Једини преживели на суђењу за терористичке нападе у Паризу 2015. године изјавио је данас пред судом у Паризу да никада никога није убио или ранио и да није опасан за друштво. Салах Абдеслам (32) је осумњичен да је био… »
"Никог нисам убио": Главни осумњичени за нападе у Паризу негира кривицу пред судом
Блиц 09.02.2022
Салах Абдеслам, главни осумњичени за напад џихадиста у којем је убијено 130 људи у координисаним нападима широм Париза у новембру 2015. године, рекао је данас пред судом у Француској да никада никога није убио или ранио. -… »
Главни осумњичен за терористички напад у Паризу: Никога нисам ни огребао
РТС 09.02.2022
Салах Абдеслам, главни осумњичени за терористичке нападе у Паризу новембра 2015, када је убијено 130 особа, рекао је пред судом да никада никога није ни убио ни ранио. Координисани терористички напади 13. новембра 2015. године… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана