Povezane vesti
Katarina Grujić se oprostila od bake: Bila si anđeo na zemlji, a sada i na nebu
Nova 09.02.2022
Pevačica Katarina Grujić saopštila je na svom Instagram profilu da joj je preminula baka Olga. Naime, Kaća je objavila slike svoje pokojne babe, a uz njih i veoma emotivnu poruku kojom se oprostila od Olge. „Moja baka Olga, moja divna bakica, baka… »
Smrt u porodici katarine Grujić: Ostala bez člana porodice: "Bila si najbolja, anđeo na zemlji. Nedostaješ meni i Katici"
Blic 09.02.2022
Pevačica Katarina Grujić podelila je tužne vesti, da je njena baka Olga preminula. Katarina je, naime, na Instagramu objavila sliku svoje bake i emotivnom porukom se oprostila od nje. - Moja baka Olga, moja divna bakica, baka koja je bila najbolja na… »
Tužna vest u domu katarine Grujić: Pevačica slomljena, ispisala oproštajnu poruku - Jako nedostaješ meni i tvojoj Katici
Mondo 09.02.2022
Pevačica se oglasila na Instagramu. Pevačica se oglasila na Instagramu. Katarina Grujić obavestila je fanove na Instagramu da joj je preminula baka, od koje se oprostila emotivnom porukom i zajedničkim fotografijama. "Moja baka Olga, moja divna… »
Vesti dana »
Blokada mosta Slobode u Novom Sadu trajala celu noć: Studenti spavali na ulici, najavljuju da ostaju do 15 časova (foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 24 povezane
Jokić dominirao protiv Šarlota: Vasilije Micić doživeo povredu zgloba
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
Tramp uveo carine Kanadi, Meksiku i Kanadi, najavljene kontramere
BBC News pre 49 minutajoš 13 povezanih
Promrzle demonstrante u Novom Sadu dočekali čaj i palačinke, podrška pop ikone Madone
Južne vesti pre 31 minutajoš 11 povezanih