Повезане вести
Огласила се алексина мајка пошто су јој пронашли сина: Како год одлучи да живи, мени је добро, само кад знам да је жив
Курир 09.02.2022
Припадници Министарства унутрашњих послова потврдили су да је Алекса Станковић, чији је нестанак пријављен 28. децембру 2021. године у Полицијској управи у Крушевцу. Алекса Станковић који је нестао пре 42 дана пронађен је у… »
Свако од вас ко је објаве делио, допринео је да се Алекса мајци врати жив: Огласио се Игор Јурић и захвалио твитерашима
Курир 09.02.2022
Алекса Станковић (21) пронађен је у Београду након 42 дана интензивне потраге полиције. Та вест обрадовала је и Игора Јурића из Центра за несталу и злостављану децу који је своју радост поделио на Твитеру. Јурић се огласио… »
Пронађен Алекса Станковић из Крушевца
Нова 09.02.2022
Алекса Станковић пронађен је жив и здрав у Београду саопштио је МУП. „Припадници Министарства унутрашњих послова пронашли су у Београду Алексу Станковића чији је нестанак пријављен 28.12.2021. године Полицијској управи у… »
Нестали младић из Крушевца пронађен у Београду
Н1 Инфо 09.02.2022
Припадници Министарства унутрашњих послова пронашли су у Београду Алексу Станковића, чији је нестанак пријављен 28. децембра 2021. у Полицијској управи у Крушевцу. Како се наводи у саопштењу МУП, младић је лоциран у једном… »
МУП: Пронађен младић из Крушевца
Нови магазин 09.02.2022
Београдска полиција пронашла је младића Алексу Станковића на Врачару, саопштило је данас Министарство унутрашњих послова. Станковићев нестанак пријављен је 28. децембра Полицијској управи у Крушевцу. Полиција је навела да је… »
Прва фотографија пронађеног алексе из стана на Врачару: Сви гледају у његову мајицу - погледајте како сада изгледа!
Мондо 09.02.2022
Алекса Станковић (21) из Крушевца пронађен је у Београду након што се никоме није јављао 42 дана. Алекса Станковић (21) из Крушевца пронађен је у Београду након што се никоме није јављао 42 дана. Припадници Министарства… »
Алексина мајка у сузама, "не знам да ли жели да ми се врати": Сазнала да јој је пронађен син, па растужила све изјавом
Мондо 09.02.2022
Алекса Станковић који је нестао пре 42 дана пронађен је у Београду. Алекса Станковић који је нестао пре 42 дана пронађен је у Београду. Припадници полиције пронашли су у Београду Алексу Станковића чији је нестанак пријављен… »
После 43 дана потраге младић Алекса Станковић пронађен жив и здрав
Луфтика 09.02.2022
Полиција је у Београду пронашла Алексу Станковића чији је нестанак пријављен 28.12.2021. године Полицијској управи у Крушевцу. Интензивним оперативним радом припадника МУП-а, ПУ Крушевац и ПУ Београд, младић је лоциран у једном… »
Пронађен младић који је нестао крајем прошле године
Дневник 09.02.2022
Припадници Министарства унутрашњих послова пронашли су у Београду Алексу Станковића чији је нестанак пријављен 28.12. прошле године Полицијској управи у Крушевцу. Интензивним оперативним радом припадника МУП-а, ПУ Крушевац и ПУ… »
Вести дана »
Срушио свој бивши клуб! Огласио се Његош Петровић након победе над Звездом!
Курир пре 1 минутјош 110 повезаних