Повезане вести

Док су 42 дана трагали за њим, он радио у Београду: Алекса планирао да оде у Канаду, након што су га пронашли отишао у…

Док су 42 дана трагали за њим, он радио у Београду: Алекса планирао да оде у Канаду, након што су га пронашли отишао у…

Блиц 10.02.2022
Алекса Станковић (21) из Крушевца после 42 дана потраге коначно је пронађен јуче у Београд, ждрав и неповређен. Након разговора у крушевачком СУП-у отишао је код баке, будући да његова мајка Оливера има корона вирус. Међутим… »
Алекса стигао у Крушевац: Полиција ће обавити разговоре са њим, а ево где касније иде

Алекса стигао у Крушевац: Полиција ће обавити разговоре са њим, а ево где касније иде

Блиц 09.02.2022
Алекса Станковић, који је пронађен данас након 42 дана, стигао је у Крушевац. Полиција ће обавити разговоре са њим у крушевачком СУП-у, где се тренутно и налази. После разговора би тебало да оде код баке, будући да његова мајка… »
МУП: Нестали младић из Крушевца пронађен у Београду

МУП: Нестали младић из Крушевца пронађен у Београду

Данас 09.02.2022
Полиција у Београду пронашла је Алексу Станковића, чији је нестанак пријављен 28. децембра прошле године Полицијској управи у Крушевцу, саопштио је вечерас МУП. Министарство унутрашњих послова наводи да је интензивним… »
"Хвала Богу да су дете нашли": Ненад Периш заплакао на вест да је пронађен Алекса: Из свег срца се радујем!

"Хвала Богу да су дете нашли": Ненад Периш заплакао на вест да је пронађен Алекса: Из свег срца се радујем!

Блиц 09.02.2022
Ненад Периш, отац Сплићанина Матеја Периша, који је нестао 30. децембра у Београду, заплакао је вечерас када је чуо вест да је пронађен нестали младић Алекса Станковић (21). - Хвала Богу да су дете нашли! Нека славе и у љубави и… »
"Нека буде како хоће, мени је САД боље": Алексина мајка након што јој је син пронађен: Не знам да ли жели да ми се врати

"Нека буде како хоће, мени је САД боље": Алексина мајка након што јој је син пронађен: Не знам да ли жели да ми се врати

Блиц 09.02.2022
Алекса Станковић који је нестао пре 42 дана пронађен је у Београду. Како је рекла његова мајка Оливера, за вест је сазнала из медија. Оливера је позвала СУП у Крушевцу да би јој потврдили радосну вест. Сва у сузама, за Телеграф… »

Вести дана »