Повезане вести

Новосађанин убијен у центру Новог Сада познати улични свирач Кристијан Костић Блеки

Новосађанин убијен у центру Новог Сада познати улични свирач Кристијан Костић Блеки

Радио 021 10.02.2022
Мушкарац који је у ноћи између уторка и среде претучен на смрт у Косовској улици у центру Новог Сада је познати улични свирач, шездесетједногодишњи Кристијан Костић Блеки. За његово убиство ухапшен је двадесетједногодишњи Ж… »
Жарко у кафани "малтретирао госте и гребао се за паре": Јавио се очевидац - ево шта се десило пре стравичног убиства!

Жарко у кафани "малтретирао госте и гребао се за паре": Јавио се очевидац - ево шта се десило пре стравичног убиства!

Мондо 10.02.2022
Жарко Р. је ухапшен у стану његове мајке. Жарко Р. је ухапшен у стану његове мајке. Познатог новосадаског уличног свирача, Кристијана Костића Блекија насмрт је претукао Жарко Р., (21) из Жабља. Пре напада седели су у Истом… »
Новосађани се опраштају од убијеног уличног свирача Блекија ВИДЕО

Новосађани се опраштају од убијеног уличног свирача Блекија ВИДЕО

Нова 10.02.2022
Велики број Новосађана окупио се вечерас на Тргу слободе, поводом трагичне смрти уличног свирача Кристијана Костића Блекија (61), а потом су се упутили ка потходнику, где је он често свирао. Новосађани су га познавали као… »
Насилник који је убио уличног свирача: „Престао сам када сам видео локву крви“

Насилник који је убио уличног свирача: „Престао сам када сам видео локву крви“

Нова 10.02.2022
Жарко Р. који је јуче убио познатог новосадског уличног свирача Кристијана Костића Блекија, изнео је срамну одбрану. Како “Блиц” сазнаје пре напада био је и у истом локалу као несрећни музичар. „Срео сам га раније у коцкарници и… »
Дао ми је 390 динара и рекао да само то има. Пукао ме бес, почео сам да га ударам

Дао ми је 390 динара и рекао да само то има. Пукао ме бес, почео сам да га ударам

Луфтика 10.02.2022
У јутарњим сатима у среду, у Косовској улици у Новом Саду, док је ходао улицом са својом гитаром од које се није раздвајао, Кристијана Костића је зауставио Жарко који му је тражио новац. Пошто човек није имао више пара да му да… »
"Престао сам да га ударам кад сам видео да је у локви крви.: Мало сам се уплашио" Младић који је брутално убио омиљеног…

"Престао сам да га ударам кад сам видео да је у локви крви.: Мало сам се уплашио" Младић који је брутално убио омиљеног…

Блиц 10.02.2022
Жарко Р. који је јуче убио познатог новосадског уличног свирача Кристијана Костића Блекија, изнео је срамну одбрану. Како “Блиц” сазнаје пре напада био је и у истом локалу као несрећни музичар. - Срео сам га раније у коцкарници и… »
Спомен клупа за Блекија у центру Новог Сада: Грађани потписују петицију, у част убијеног уличног свирача

Спомен клупа за Блекија у центру Новог Сада: Грађани потписују петицију, у част убијеног уличног свирача

Курир 10.02.2022
Новосађани се од убијеног Кристијана Костића Блекија, кога су познавали као симпатичног човека који је обично седео у подземном пролазу у Булевару Михајла Пупина, који је на својој гитари најчешће свирао блуз стандарде и својим… »
Срамна одбрана младића који је свирепо убио уличног свирача из Новог Сада

Срамна одбрана младића који је свирепо убио уличног свирача из Новог Сада

Мој Нови Сад 10.02.2022
– Тражио сам му паре. Он ми је дао 390 динара, рекао је да само то наводно има. Пукао ме бес. Почео сам свесно да га ударам... – равнодушно је инспекторима рекао Жарко Р. (21) из Жабља, осумњичен да је насмрт претукао уличног… »
Одлазак Блекија: Убијен је добри дух Новог Сада

Одлазак Блекија: Убијен је добри дух Новог Сада

Нова 10.02.2022
Добри дух Новог Сада, улични свирач Кристијан Костић Блеки убијен је у суманутом изливу насиља од стране двадесетогодишњег дрогираног клинца из Жабља. Вест о оваку ужасној смрти узнемирила је цео град, а сазнање да је Блеки… »
Како је брутално убијени улични свирач после отказа на телевизији постао бескућник: "Опстајаћу док има вере у људе"

Како је брутално убијени улични свирач после отказа на телевизији постао бескућник: "Опстајаћу док има вере у људе"

Мондо 10.02.2022
Тешка животна прича и Кристијана Костића Блекија која тера сузе на очи! Тешка животна прича и Кристијана Костића Блекија која тера сузе на очи! Мушкарац који је у ноћи између уторка и среде претучен на смрт у Косовској улици у… »
Пријатељи свирача убијеног због 390 динара огорчени: Дете монструм му је сломило ребра и лобању! Није заслужио овакав крај!…

Пријатељи свирача убијеног због 390 динара огорчени: Дете монструм му је сломило ребра и лобању! Није заслужио овакав крај!…

Курир 10.02.2022
Жарко Р. (21) осумњичен је да је у Новом Саду у био познатог уличног свирача Кристијана Костића (61), коме је пре злочина тражио новац. Како је осумњичени испричао, на Костића је насрнуо јер му је дао "само 390 динара и рекао… »
Хладнокрвна одбрана осумњиченог за Блекијево убиство: "Тражио сам му паре, дао ми је само 390"

Хладнокрвна одбрана осумњиченог за Блекијево убиство: "Тражио сам му паре, дао ми је само 390"

Телеграф 10.02.2022
Није порекао да га је тукао. - Тражио сам му паре. Он ми је дао 390 динара, рекао је да само то наводно има. Пукао ме бес. Почео сам свесно да га ударам...- хладнокрвно је инспекторима рекао Жарко Р. (21) из Жабља, осумњичен да… »
Узео сам му паре а онда из хира кренуо да га тучем! Шокантне изјаве младића (21) осумњиченог за убиство уличног свирача

Узео сам му паре а онда из хира кренуо да га тучем! Шокантне изјаве младића (21) осумњиченог за убиство уличног свирача

Мондо 10.02.2022
Вест о убиству уличног свирача Кристијана Костића Блекија потресла је његове колеге и многе Новосађане који су га свакодневно виђали како свира гитару у центру града. Вест о убиству уличног свирача Кристијана Костића Блекија… »
Новосађани се опраштају од Блекија

Новосађани се опраштају од Блекија

Мој Нови Сад 10.02.2022
Кристијан Блеки Костић који је у среду ујутро мучки претучен у Косовској улици у Новом Саду, да би убрзо од задобијених удараца преминуо у Ургентном центру, деценијама је свирао на улици. Новосађани су га познавали као… »
Познати улични свирач убијен у центру Новог Сада: Претукли га насмрт

Познати улични свирач убијен у центру Новог Сада: Претукли га насмрт

Нова 10.02.2022
Мушкарац који је у ноћи између уторка и среде претучен на смрт у Косовској улици у центру Новог Сада је познати улични свирач, шездесетједногодишњи Кристијан Костић Блеки. За његово убиство ухапшен је двадесетједногодишњи Ж… »
021: Новосађанин који је претучен до смрти је познати улични свирач

021: Новосађанин који је претучен до смрти је познати улични свирач

Н1 Инфо 10.02.2022
Мушкарац, који је у ноћи између уторка и среде претучен на смрт у Косовској улици у центру Новог Сада, је познати улични свирач, Кристијан Костић Блеки (61). За његово убиство ухапшен је Ж.Р. (21) из Жабља. Младић се сумњичи… »
Новосађани се опраштају од убијеног уличног свирача Блекија: Био си срце овог града!

Новосађани се опраштају од убијеног уличног свирача Блекија: Био си срце овог града!

Луфтика 10.02.2022
Новосађане је јуче потресла смрт уличног музичара Кристијана Костића Блекија којег је на свиреп начин убио Жарко Риђички (20) из Жабља. Он је несрећног човека напао у Косовској улици на Подбари тражећи му новац, а након тога га… »
Утихнула блекијева (61) гитара: Деценијама је свирао блуз на улици у Новом Саду, а онда га је младић (21) крвнички претукао…

Утихнула блекијева (61) гитара: Деценијама је свирао блуз на улици у Новом Саду, а онда га је младић (21) крвнички претукао…

Блиц 10.02.2022
Кристијан "Блеки" Костић који је у среду ујутро мучки претучен у Косовској улици у Новом Саду, да би убрзо од задобијених удараца преминуо у Ургентном центру, деценијама је свирао на улици. Новосађани су га познавали као… »
Ово је насмрт претучени улични свирач: Новосађанин Кристијан је тражио људима новац, а онда је Жарко (21) излетео из локала и…

Ово је насмрт претучени улични свирач: Новосађанин Кристијан је тражио људима новац, а онда је Жарко (21) излетео из локала и…

Блиц 09.02.2022
Улични свирач из Новог Сада Кристијан Костић који је брутално претучен рано јутрос и од повреда преминуо био је добро познат Новосађанима, а појавила се и његова фотографија. Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом… »

Вести дана »