Повезане вести

Велики шеф донео одлуку, Јањуш напустио задругу! Ево због чега је кошаркаш отишао са велелепног имања, његовој срећи нема…

Велики шеф донео одлуку, Јањуш напустио задругу! Ево због чега је кошаркаш отишао са велелепног имања, његовој срећи нема…

Курир 10.02.2022
Стефан Карић и Марко Јањушевић Јањуш успешно су обавили специјалан задатак и Велики шеф је решио да их награди. Прво је награда стигла Стефану, када је на имање ушла његова девојка Јована Љубисављевић, са којом је време… »
Јањуш изашао из Беле куће: Велики шеф му саопштио одлуку, он се одмах спремио и упутио према капији

Јањуш изашао из Беле куће: Велики шеф му саопштио одлуку, он се одмах спремио и упутио према капији

Блиц 10.02.2022
Стефан Карић и Марко Јањушевић Јањуш испунили су овонедељни задатак због чега их је Велики шеф наградио. Прво је Стефан Карићу стигла девојка, а онда је Јањушевић позван да оде до капије. Велики шеф је, наиме, Јањушу рекао… »
Карић у сузама због изненађења у Задрузи! Мисица му дошла да заједно прославе годишњицу везе, учесници занемели

Карић у сузама због изненађења у Задрузи! Мисица му дошла да заједно прославе годишњицу везе, учесници занемели

Мондо 10.02.2022
Јована Љубисављевић данас је била изненађење продукције за Стефана Карића. Јована Љубисављевић данас је била изненађење продукције за Стефана Карића. Стефану Карићу је данас продукција у Задрузи приредила право љубавно… »
Јована мисица ушла у Задругу: Карић није могао да дође себи, лио сузе пред свима

Јована мисица ушла у Задругу: Карић није могао да дође себи, лио сузе пред свима

Блиц 10.02.2022
Поводом годишњице љубави са Стефаном Карићем, Јован Љубисављевић ушла је у "Задругу". "Данас ми је годишњица. Баш бих волео да видим Јовану, то би ми била највећа жеља искрено. Мало смо попили због тога, а ја сам јако… »
Карић пролио море суза! Јована у Задрузи на годишњицу њихове везе, он се распао пред свима, овом изненађењу се није надао!…

Карић пролио море суза! Јована у Задрузи на годишњицу њихове везе, он се распао пред свима, овом изненађењу се није надао!…

Курир 10.02.2022
Како у " Задрузи" тренутно влада недеља љубави, задругари нису ни слутили на шта је све Велики шеф спреман. Иако је познат по својим грандиозним гестовима, овог пута становници Беле куће остали су потпуно без текста када су… »

Вести дана »