Повезане вести
Огласио се Миша Вацић поводом вести да је имао судар: Не, нисам! Нити сам га изазвао нити сам у њему учествовао
Курир 10.02.2022
БЕОГРАД - Лидер Српске деснице, Миша Вацић се након вести да је пијан изазвао судар на углу улица Браће Југовић и Булевара деспота Стефана у центру Београда, огласио се демантовајући објављене наводе. - Мој одговор је не. Нисам… »
Пијани миша Вацић имао судар у центру Београда: И други возач био под дејством алкохола, посвађали се насред улице, па потукли…
Блиц 10.02.2022
Миша Вацић, лидер Српске деснице, у току ноћи имао је саобраћајну незгоду у Београду и то док је био под дејством алкохола, потврђено је "Блицу". Како сазнајемо, Вацић се сударио са другим возачем у Булевару деспота Стефана у… »
Нова.рс: Миша Вацић учествовао у судару под дејством алкохола, уследила и туча
Н1 Инфо 10.02.2022
Лидер Српске деснице Миша Вацић учествовао је током ноћи у саобраћајној несрећи која се догодила на углу улица Браће Југовић и Булевара деспота Стефана у центру Београда, сазнаје Нова.рс. Вацић се сударио са В. П. (47), који се… »
Миша Вацић пијан имао судар, па се потукао с возачем
Нова 10.02.2022
Лидер Српске деснице Миша Вацић учествовао је током ноћи у саобраћајној несрећи која се догодила на углу улица Браће Југовић и Булевара деспота Стефана у центру Београда, сазнаје Нова.рс. Вацић се сударио са В. П. (47), који се… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 55 минутајош 10 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде у Београду
Данас пре 5 минутајош 11 повезаних
Србија ће бити окована ледом након пролећних +16°Ц, поларни вртлог доноси нагло захлађење!
Ало пре 45 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана