Повезане вести

Абазовић: Мислим да постоји озбиљна већина за формирање владе

Абазовић: Мислим да постоји озбиљна већина за формирање владе

Политика 10.02.2022
ПОДГОРИЦА - Председник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић рекао је после данашњих консултација са представницима Демократског фронта да је став овог савеза да би волели да се конституише влада у оквиру парламентарне већине… »
Абазовић о новој влади после консултација са ДФ-ом

Абазовић о новој влади после консултација са ДФ-ом

РТВ 10.02.2022
ПОДГОРИЦА - Председник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић рекао је после данашњих консултација са представницима Демократског фронта да је став овог савеза да би волели да се конституише влада у оквиру парламентарне већине… »
Абазовић: Постоји већина за формирање владе, навијам да ДФ буде њен део

Абазовић: Постоји већина за формирање владе, навијам да ДФ буде њен део

Н1 Инфо 10.02.2022
Председник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић казао је, након састанка са представницима Демократског фронта, да је став ДФ да би волели да се конституише влада у оквиру парламентарне већине, да има ограничен рок и да нека… »
Дритан Абазовић: Мислим да постоји озбиљна већина за формирање владе, навијам да и ДФ буде део тог процеса

Дритан Абазовић: Мислим да постоји озбиљна већина за формирање владе, навијам да и ДФ буде део тог процеса

Курир 10.02.2022
Дритан Абазовић разговарао са представницима Демократског фронта о мањинској влади Црне Горе. Председник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић рекао је након састанка са представницима Демократског фронта да је став ДФ-а да би… »
Ако Абазовић буде премијер…

Ако Абазовић буде премијер…

Вести онлине 10.02.2022
Ако би актуелни потпредседник црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић био премијер ове владе, Социјалистичкој народној партији би нормално по свим правилима припало место председника Скупштине Црне Горе, изјавио је… »
Ако Абазовиц́ буде премијер, СНП тражи место председника парламента

Ако Абазовиц́ буде премијер, СНП тражи место председника парламента

Спутник 10.02.2022
Ако би актуелни потпредседник црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовиц́ био премијер нове владе, Социјалистичкој народној партији би нормално по свим правилима припало место председника Скупштине Црне Горе, изјавио је… »
„Ако Абазовић буде премијер, нормално да председник Скупштине буде из СНП-а“

„Ако Абазовић буде премијер, нормално да председник Скупштине буде из СНП-а“

Нова 10.02.2022
Разговори о формирању нове Владе теку у добром смеру и она би требало брзо да буде формирана, рекао је посланик Социјалистичке народне партије (СНП) Драган Ивановић. Одлуке о учешћу СНП-а у влади, како је рекао, доноси Главни… »

Вести дана »