Повезане вести
Годфри: Разочаран сам што нас је премијерка оптужила да финансирамо еколошке протесте
Бета 10.02.2022
Одлазећи амбасадор САД у Србији Ентони Годфри (Антхони Годфреи) изјавио је да је био разочаран оптужбама премијерке Србије Ане Брнабић да су САД финансирале еколошке протесте у Србији јер су, како наводи, издвојени милиони долара… »
Амерички амбасадор у Србији разочаран оптужбама премијерке Србије
Слободна Европа 10.02.2022
Одлажећи амбасадор САД у Србији Ентони Годфри (Антхони Годфреи) изјавио је за Недељник да је био разочаран оптужбама премијерке Србије да су САД финансирале еколошке протесте у Србији. Издвојени су милиони долара како би Србија… »
Годфри: Разочаран сам што нас је премијерка оптужила да финансирамо еколошке протесте
Радио сто плус 10.02.2022
„Зато сам био веома разочаран када сам чуо те оптужбе. Посебно ме је разочарало што је то изговорила премијерка Брнабић, која је била сјајна партнерка на неколико пројеката“, изјавио је Годфри у интервјуу за нови број Недељника… »
Годфри: Разочаран сам оптужбом премијерке да финансирамо еколошке протесте
Нова 10.02.2022
Одлажећи амбасадор САД у Србији Ентони Годфри изјавио је да је био разочаран оптужбама премијерке Србије Ане Брнабић да су САД финансирале еколошке протесте у Србији јер су, како наводи, издвојени милиони долара како би Србија… »
Годфри: САД забринуте за стање медија у Србији
Данас 10.02.2022
Без слободних медија, нема ни одрживог раста и развоја и зато смо „прилично забринути за стање медија“, изјавио је у интервјуу Недељнику одлазећи амерички амбасадор у Београду Ентони Годфри и поручио да САД подржавају… »
Амбасадор САД: Прилично смо забринути за стање медија у Србији
Н1 Инфо 10.02.2022
Без слободних медија, нема ни одрживог раста и развоја и зато смо "прилично забринути за стање медија", изјавио је у интервјуу Недељнику одлазећи амерички амбасадор у Београду Ентони Годфри и поручио да САД подржавају… »
Вести дана »
Цвејић: Одлука о повлачењу четири члана РЕМ није изненађење, други пут рекли не политичком насиљу
Бета пре 53 минутајош 44 повезане
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 58 минутајош 37 повезаних
Магла и хладно време отежавају саобраћај, док Србија бележи неуобичајено топле дане и очекује хладан талас од уторка
Наслови.аи пре 1 сатјош 33 повезане
Поскупели ЕКСПО и Национални стадион: Усвојена Ревидирана Фискална стратегија за 2026. годину
Нова пре 2 сатајош 13 повезаних
„Алармираћу целу међународну заједницу“: Владимир Штимац о одлуци да му се забрани присуство на јавним скуповима
Данас пре 8 минутајош 19 повезаних