Povezane vesti
Rada Vasić odbrusila kseniji: Ne veruje u njene emocije prema Ivanu pa je napala - "Hajde plači ovde da te vidim"
Mondo 10.02.2022
Rada Vasić bez dlake na jeziku. Rada Vasić bez dlake na jeziku. Voditelj Ivan Gajić upao je sinoć u stan Barovaca i šokirao ih pitanjima, a ono što je sve interesovalo jeste kakav je sada odnos između Ksenije i Ivana jer njihova ljubav je vrlo burna od… »
Ajde plači ovde da te vidim! Bez dlake na jeziku Rada uletela u klinč sa Ksenijom: Nema emocije!
Kurir 10.02.2022
Ivan Gajić upao je barovcima u stan i rešetao pitanjima učesnike. Ono što je interesovalo sve je kakav je sada odnos između Ksenije i Ivana Neškovića. Da li ima budućnosti između Ivana i Ksenije pitanje je došlo Radi Vasić. - Među njima nema ništa… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTS pre 18 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 38 minutajoš 48 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 57 minutajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 38 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 112 povezane