Povezane vesti
Djukić Dejanović: Planira se donošenje Zakona o pravima deteta i formiranje Zaštitnika prava deteta
Beta video 10.02.2022
BEOGRAD - Specijalna savetnica premijerke Srbije za Agendu 2030, Slavica Djukić Dejanović izjavila je danas da je u planu donošenje Zakona o pravima deteta i uvodjenje institucije Zaštitnika prava deteta. ``Sve je ovo deo zalaganja da se unaprede… »
Tribina ``Ne okreći glavu, pomozi, prijavi - vršnjačko nasilje i zloupotreba društvenih mreža``
Beta video 10.02.2022
BEOGRAD - U prostorijama opštine Stari grad održana tribina ``Ne okreći glavu, pomozi, prijavi - vršnjačko nasilje i zloupotreba društvenih mreža`` u organizaciji skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova i Vestminsterske… »
Vesti dana »
Novopazarski medij: Uzrok požara u fabrici u Novom Pazaru najverovatnije ljudski faktor (FOTO)
N1 Info pre 17 minutajoš 47 povezanih
(Mapa) Hitno se oglasio RHMZ! Jedan deo Srbije na udaru ledene kiše, snega i opasne poledice: Sutra se spremite na ovu nepogodu!
Blic pre 32 minutajoš 26 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 32 minutajoš 24 povezane
Za rubriku "Verovali ili ne?" Partizan sa četiri različita trenera slavio u Evroligi ove sezone
Večernje novosti pre 2 satajoš 25 povezanih