Povezane vesti
BNV raspisalo literarni konkurs za učenike
Sandžak haber 10.02.2022
NOVI PAZAR – Bošnjačko nacionalno vijeće (BNV) raspisalo je i ove godine literarni konkurs za učenike koji pohadjaju nastavu na bosanskom jeziku, a povodom Dana maternjeg jezika i Dana školstva na bosanskom jeziku. Konkurs “Moj bosanski, moje bogatstvo”… »
IndeksOnline 10.02.2022
NOVI PAZAR – Bošnjačko nacionalno vijeće (BNV) raspisalo je i ove godine literarni konkurs za učenike koji pohadjaju nastavu na bosanskom jeziku, a povodom Dana maternjeg jezika i Dana školstva na bosanskom jeziku. Konkurs “Moj bosanski, moje bogatstvo”… »
Novi magazin 10.02.2022
Bošnjačko nacionalno vijeće (BNV) raspisalo je i ove godine literarni konkurs za učenike koji pohadjaju nastavu na bosanskom jeziku, a povodom Dana maternjeg jezika i Dana školstva na bosanskom jeziku. Konkurs "Moj bosanski, moje bogatstvo" ocenjivaće se… »
Radio sto plus 10.02.2022
Konkurs „Moj bosanski, moje bogatstvo“ ocenjivaće se u dve kategorije, za učenike sedmog i osmog razreda osnovne škole, kao i za učenike prve i druge godine srednje škole. Stručni žiri odabraće po tri najuspješnija rada iz obe kategorije, za koje su… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: NIS ima rekordne količine sirove nafte, osigurano 350.000 tona do 1. jula
RTS pre 57 minutajoš 70 povezanih
U Nišu svaki peti osmak dobitnik „Vukove diplome“, rekorder osnovna škola“Sveti Sava“
Južne vesti pre 1 satjoš 54 povezane
Vanredno zasedanje Skupštine Srbije: Na dnevnom redu izmene "Mrdićevih zakona" po preporukama Venecijanske komisije
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 30 povezanih
Mlada Srpkinja uzela titulu, pa izbacila i članicu svetskih Top 300: Luna (16) hita ka svetskom teniskom vrhu!
Telegraf pre 42 minutajoš 106 povezanih
Hapšenje zbog narkotika u Žablju: U pomoćnoj prostoriji kuće krio laboratoriju za marihuanu (foto)
Dnevnik pre 57 minutajoš 25 povezanih