Повезане вести

Ердоган негативан на корона тесту: Председник Турске и његова супруга били заражени омикроном!

Ердоган негативан на корона тесту: Председник Турске и његова супруга били заражени омикроном!

Курир 10.02.2022
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган био је данас негативан на тесту на вирус корона и више нема симптоме болести, изјавио је његов лекар Серкат Топалоглу агенцији Анадолија. Ердоган "у протеклих неколико дана" нема симптоме… »
Ердоган преболео ковид, враћа се редовним дужностима

Нова 10.02.2022
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган који је у суботу тестиран позитивно на ковид-19 опоравио се и тестови на вирус су му негативни, рекао је његов лекар. Ердоган, који ће крајем месеца прославити 68. рођендан, добио је трећу… »

Н1 Инфо 10.02.2022
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган који је у суботу тестиран позитивно на ковид-19 опоравио се и тестови на вирус су му негативни, рекао је његов лекар. „Пи-Си-Ар (ПЦР) тестови последња два дана су негативни. Мислим да… »
Ердоган данас негативан након пет дана изолације због ковида: "Мислим да ће се председник сутра вратити свом рутинском…

Ердоган данас негативан након пет дана изолације због ковида: "Мислим да ће се председник сутра вратити свом рутинском…

Блиц 10.02.2022
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган, који је у изолацији од суботе након што се заразио корона вирусом, данас је био негативан на тесту на ковид-19, изјавио је његов лекар Серкан Топалоглу, јавила је Анадолија. Ердоган је у… »

Вести дана »