Повезане вести
Хвала богу да ми је син жив и здрав, ово је крај агоније: Мајка Алексе за којим се трагало 42 дана отворила душу
Курир 11.02.2022
Алекса Станковић из Крушевца пронађен је прексиноћ, после 42 дана потраге, у изнајмљеном стану на Врачару, а инспекторима је одмах јасно рекао да више не жели да се враћа у родни град, сазнаје Курир. Да подсетимо, Станковић је… »
Алекси је можда овај филм дао идеју да побегне од куће?! Проф. Мршевић каже да све више деце у Србији има синдром крушевљанина…
Курир 11.02.2022
Ко је Алекса Станковић, који је пронађен после 42 дана од пријаве његовог нестанка у стану на Врачару који је изнајмљивао по принципу "стан на дан"? Да ли је његово понашање уобичајено за генерацију којој припада? Како смо… »
"Хвала богу да је пронађен, желим му срећу": Проналазак Алексе из Крушевца после 42 дана потраге улило наду и оцу несталог…
Блиц 10.02.2022
- Богу хвала да је млади момак Алекса након 43 дана пронађен. Желим му свако добро и срећу заједно са својом породицом. Нада никада не престаје - рекао је Ненад Периш отац несталог Сплићанина када је чуо да је пронађен младић из… »
"Нисам знао да ме траже": Огласио се Алекса Станковић за којим се трагало 42 дана: Шетао сам нормално у Београду, улазио сам у…
Блиц 10.02.2022
Рекао сам своју одлуку, желео сам да одем, ја нисам нестао, јавио сам се - рекао је Алекса Станковић (21), чији је нестанак мајка Оливера пријавила полицији у Крушевцу 28. децембра,2021. године. - Искључио сам све профиле на… »
Побегао због велике трагедије: Игор Јурић открио могући разлог одласка од куће Алексе Станковића
Блиц 10.02.2022
После 43 дана без трага и гласа, јуче је пронађен Алекса Станковић (21) из Крушевца, на срећу жив и здрав. Младић је 28. децембра отишао од куће без поздрава и све ово време никоме се није јављао, његова мајка и полиција су… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 23 минутајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана