Повезане вести
Русија, деца и суђење: „Ја сам дете, нисам терориста" - тинејџер осуђен на затвор због игрице Мајнкрафт
Јужне вести 11.02.2022
ББЦ Суд у Русији одредио је затвор шеснаестогодишњем Никити Уварову из града Канск, у Краснојарском крају, због обучавања у спровођењу терористичких аката. Повод за покретање поступка биле су активности средњошколца у… »
Русија, деца и суђење: „Ја сам дете, нисам терориста" - тинејџер осуђен на затвор због игрице Мајнкрафт
Радио 021 11.02.2022
Суд у Русији осудио је шеснаестогодишњег Никиту Уварова из града Канск, у Краснојарском крају, и то за подучавање терористичким активностима, а читав случај заснован је на активностима средњошколца у акционој компјутерској… »
Тинејџер у Русији осуђен на затвор јер је наводно планирао да разнесе виртуелну зграду ФСБ-а у „Мајнкрафту“
Данас 10.02.2022
Руски тинејџер Никита Уваров (16) осуђен је на пет година затвора зато што је наводно планирао да дигне у ваздух виртуелну зграду службе безбедности ФСБ у видео-игрици „Мајнкрафт“. Гардијан пише да је пресуда део шире праксе… »
Вести дана »
Мариника Тепић: ТОК је стиснуло „црвено дугме“, Вучић спроводио чистку у МУП-у да би спречио хапшење Селаковића и свих који воде до Малог и
Правда пре 4 сатијош 35 повезаних
Жељко Обрадовић званично више није тренер Партизана, клуб у кризи пред важне утакмице
Наслови.аи пре 19 минутајош 65 повезаних
Сијарто о критикама из ЕУ: Мађарској није потребна дозвола из Брисела за било какве спољне преговоре
Еуроневс пре 54 минутајош 43 повезане
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 1 сатјош 42 повезане