Повезане вести
Војислав Шешељ о изјави ЂИЛАСОВОГ пијуна: Понош је "НАТО генерал" и његовим изјавама не треба чудити
Србија данас 11.02.2022
Лидер Радикала директно о Поношу. Председник СРС Војислав Шешељ прокоментарисао је чињаницу да је кандидат Драгана Ђиласа за председника Здравко Понош на питање новинара да ли је за чланство Србије у НАТО (злочиначкој алијанси… »
НАТО Понош се више и не прави да има мишљење Био битку са лажним еколозима против ископавања - а сада му литијум сладак
Ало 11.02.2022
Симпатизер НАТО пакта и Ђиласов кандидат Здравко Понош изјавио је у јуну 2021. године како "нико не може да остварује профит на рачун здравља грађана Србије." "Када тамо (у западним земљама, прим. нов.) буде могао да се… »
Здравко Понош: Неко је пустио „трениране псе“, власник ће одговарати
Глас Шумадије 11.02.2022
Председнички кандидат коалиције Уједињена Србија Здравко Понош казао је за Н1 да за њега није битно која га је конкретна странка предложила за предстојеће изборе, јер је то, како је рекао, техничко питање. „Ја сам изразио… »
Нисте знали да је ђиласов Понош НАТО кандидат? Ево доказа, црно на бело, да га бране медији који припадају србоубилачкој…
Ало 11.02.2022
То да је кандидат лидера ССП Драгана Ђиласа за председника Србије на предстојећим изборима Здравко Понош симпатизер НАТО алијансе одавно је познато и документовано. Сада је то открио и сам, гостујући у ТВ емисији где је показао… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Извучени први добитници стана и аутомобила у новом кругу игре „Узми рачун и победи“
Данас пре 9 сатијош 1 повезана