Povezane vesti
‘Svi smo ponosni na njega’: Stanojević oduševljen Dušanom Vlahovićem, smatra da je to što mu se dešava odlično za…
Hot sport 11.02.2022
Stanojević uputio niz komplimenata na račun srpskog fudbalera. Na današnjoj konferenciji za medije pred nastavak Superlige Srbije, trener Partizana Aleksandar Stanojević prokomentarisao je mladog napadača, Dušana Vlahovića, koji od skoro nosi dres… »
Stanojević: Divim se Vlahoviću
Danas 11.02.2022
Trener Partizana fasciniran partijama i karijerom nove zvezde Juventusa. „Dušan Vlahović, šta reći… Svaka mu čast, divim mu se. Da ga ne svojatamo mi, dečko se izborio sam muški… Toliko je radio, znamo kako trenira, kakav je radnik. Pokazao… »
Divim se Vlahoviću, videli ste onaj dribling! Stanoje skida kapu Dušanu - da ne svojatamo majstora!
Mondo 11.02.2022
Trener crno-belih će sada sa još većom pažnjom pratiti Juve. Trener crno-belih će sada sa još većom pažnjom pratiti Juve. Fudbaleri Partizana u subotu počinju drugi deo svoje sezone i to gostovanjem Radničkom u Nišu, a na konferenciji za… »
Stanojević oduševljen Vlahovićem: "Da ga ne svojatamo mi..."
Sportske.net 11.02.2022
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević prokomentarisao je transfer i formu nekadašnjeg fudbalera crveno-belih Dušana Vlahovića koji blista i u dresu Juventusa. Žario je i palio Italijom igrajući za Fjorentinu, prešao je u Juve i nastavio… »
Vesti dana »
Studenti pevali „Izađi, mala“ Zagorki Dolovac, odbili da pošalju delegaciju u tužilaštvo
Novi magazin pre 1 satjoš 67 povezanih
(Video) Avion išao: Gore-dole, pa se zabio u zemlju Objavljen snimak koji pokazuje letelicu pre kobnog pada, da li je ovo uzrok jezive nesreće?!
Blic pre 1 satjoš 68 povezanih
Buran dan u Beogradu: Ispred zgrade skupštine prosuta crvena farba, crnokapuljaši napali odbornicu Kreni-promeni i bežali u prostorije SNS
Nova pre 5 satijoš 33 povezane
Prohodno: Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, kamioni na Sremskoj Rači čekaju 2 sata
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane