Povezane vesti
Umorila sam se od estrade: Indira Radić otkrila zašto je nema, izgovorila ono što mnogi misle ali ih je strah da kažu
Mondo 11.02.2022
Pevačica indira Radić dugo se ne pojavljuje u medijima, a za to ima jedan razlog. Pevačica indira Radić dugo se ne pojavljuje u medijima, a za to ima jedan razlog. Pevačica Indira Radić napravila je vrhunsku karijeru, otpevala brojne hitove, a onda je… »
Indira Radić osula paljbu i izgovorila ono što misle svi
Vesti online 11.02.2022
Pevačica Indira Radić je nakon duge i uspešne muzičke karijere odlučila da se povuče iz javnosti, ali ne i od svoje publike. I dalje radi punom parom, ali je u medijima nema, jer je, kako nam je objasnila, sita svega. – Umorila sam se, dugo sam na… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 221 povezana

"Možda ćemo sutra oboriti rekord Partizana": Srđan Blagojević dva puta poslao istu poruku Grobarima
Mondo pre 48 minutajoš 28 povezanih

Od ovog datuma Srbiji prete oluje sa grmljavinom, biće i grada! Detaljna prognoza za naredne dane
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih

Autonomija Univerziteta pod znakom pitanja: Koliko su ugroženi fakulteti nakon intervencije policije?
Insajder pre 3 minutajoš 23 povezane