Повезане вести

Проблеми у вези драгојевића и Алекс! Николићева побеснела због љубавног клипа Дејана и Сандре, он открио шта га нервира код…

Проблеми у вези драгојевића и Алекс! Николићева побеснела због љубавног клипа Дејана и Сандре, он открио шта га нервира код…

Курир 11.02.2022
Дејан Драгојевић и Александра Николић расправљали су се у пушионици због љубавног клипа њега и Сандре Решић. - Осећам се неугодно, ту ми е нешто, као да ме стеже. Нервира ме то - рекла је Алекс. - Разумем те - додао је Дејан… »
Ау! Далила и дејан занемели док су гледали свој љубавни клип! Ево шта су рекли након што су видели успомене, прште емоције…

Ау! Далила и дејан занемели док су гледали свој љубавни клип! Ево шта су рекли након што су видели успомене, прште емоције…

Курир 11.02.2022
У склопу "Недеље љубави" у Задрузи, учесницима ријалитија пуштен је и љубавни клип бивших супружника Далиле и Дејана Драгојевића. - То су тренуци који смо провели напољу, драго ми је што сам видела Тедија. Спрдали смо се… »
Дејану пуштен снимак секса Далиле и Цара! Овако је раговао када је видео бившу у акцији са другим типом! (видео)

Дејану пуштен снимак секса Далиле и Цара! Овако је раговао када је видео бившу у акцији са другим типом! (видео)

Мондо 11.02.2022
Дејан Драгојевић гледао интимни снимак Далиле и Цара. Дејан Драгојевић гледао интимни снимак Далиле и Цара. Учесници ријалитија Задруга су у току дана гледали љубавне снимке, а највећу пажњу привукао је онај чији су глави… »
Дејану пуштен с*КС Далиле и Цара! Погледајте како је Драгојевић реаговао када је угледао бившу жену у кревету са другим…

Дејану пуштен с*КС Далиле и Цара! Погледајте како је Драгојевић реаговао када је угледао бившу жену у кревету са другим…

Курир 11.02.2022
У емисији "Гледање снимака" пуштен је љубавни снимак Далиле Драгојевић и Филипа Цара. У прилогу се могла видети и њихова врела акција из хотела, а Дејан Драгојевић је добио прилику да ово види први пут. Задруга 5 - Љубавни… »
Далила се усред емисије расплакала! Драгојевићка видела снимак који јој је натерао сузе на очи: Филипа сам таквог заволела…

Далила се усред емисије расплакала! Драгојевићка видела снимак који јој је натерао сузе на очи: Филипа сам таквог заволела…

Курир 11.02.2022
"Гледање снимака" изазвало је бројне емоције у ријалитију, а пуштен је још један љубавни клип Далиле Драгојевић и Филипа Цара. Њихова фан група направила је снимако јој је Далилу довео до суза. - Немам коментар, хвала им… »
Мало сам се постидела! Далила открила свима да воли Цара и да су у вези, а он се присетио почетка њихове љубави! (видео)

Мало сам се постидела! Далила открила свима да воли Цара и да су у вези, а он се присетио почетка њихове љубави! (видео)

Курир 11.02.2022
Водитељка је најавила први прилог у емисији "Гледање снимака", а то је био љубавни клип Далиле Драгојевић и Филипа Цара. Далила је била пресрећна док је гледала тренутке које је провела са Царем. - Кад сам облачила кошуљу… »
Цару и далили пуштен снимак на којем их Дејан оговара, настао хаос! Драгојевићка заратила са њим, Цар се обратио Алекс…

Цару и далили пуштен снимак на којем их Дејан оговара, настао хаос! Драгојевићка заратила са њим, Цар се обратио Алекс…

Курир 11.02.2022
Задругарима је приказан клип на којем Дејан Драгојевић коментарише свађу бивше супруге Далиле и њеног дечка Филипа Цара, а Дино Диздаревић му говори да треба да слави два пута рођендан јер се спасио ње, одакле и започиње хаос… »
Само што су ушли у везу, а већ свађа: "Колико ме нервираш", Дејан је ово жестоко замерио Алекс, она у шоку (видео)

Само што су ушли у везу, а већ свађа: "Колико ме нервираш", Дејан је ово жестоко замерио Алекс, она у шоку (видео)

Блиц 10.02.2022
Дејан Драгојевић и Алекандра Николић седели су у пушионици "Задруге", а он јој је открио да је љут на њу. - Како си ме изнериврала - рекао је Дејан. - Зашто? - питала је она. - Зато што спаваш толико - додао је он. - Је л' си… »

Вести дана »