Povezane vesti
Sramota me je što sam bila u parovima! Srpska pevačica gorko zažalila zbog učešća u rijalitiju, a dogurala je do finala!
Mondo 11.02.2022
Sonja Kocić se kaje što je bila deo rijalitija. Sonja Kocić se kaje što je bila deo rijalitija. Pevačica Sonja Kocić pre nekoliko godina bila je deo rijalitija Parovi kroz koji ju je domaća publika bolje upoznala. Iako je dogurala do finala takmičenja… »
Dominirala u rijalitiju sa 23 godine, SAD je sramota! Sonja godinama kasnije: Pokajala sam se, nema para za koje bih opet ušla!…
Kurir 11.02.2022
Pre nekoliko godina, pevačica Sonja Kocić, bila je učesnica ''Parova'' kroz koji je publika bolje upoznala. Iako nije bila jedna od onih skandaloznih ličnosti koje su pokazivale svoje loše strane u ovakvim formatima, danas se ovakav izlet ne bi ponovo… »
Vesti dana »
Fidan: Turska ne odobrava upotrebu nasilja protiv Irana, problemi da se reše dijalogom
Politika pre 13 minutajoš 26 povezanih
Žreb za Australijan open 2026: Novak Đoković i Olga Danilović saznali protivnike
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 31 povezana
Vreme danas: Ujutro slab mraz, kasnije pretežno oblačno, temperature do 12 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 22 povezane
Crno jutro u Beogradu, desila se i četvrta teška saobraćajka! U Vreocima došlo do stravičnog sudara dva automobila i kamiona, ima povređenih!
Kurir pre 28 minutajoš 18 povezanih
Đedović Handanović: Do kraja nedelje obavezujući sporazum o prenosu vlasništava u NIS-u
Danas pre 3 minutajoš 16 povezanih