Povezane vesti
Dačić nosilac svih lista SPS i kandidat za premijera
Danas 12.02.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će biti nosilac liste SPS na predstojećim parlamentarnim i beogradskim izborima kao i da će biti kandidat te stranke za budućeg premijera. Dačić je uoči sednice Glavnog odbora… »
Dačić nosilac svih lista SPS i kandidat za premijera, za predsednika – Vučić
N1 Info 12.02.2022
Biću nosilac liste na svim nivoima, a na predsedničkim izborima podržaćemo zajedničkog kandidata lidera SNS Aleksandra Vučića, izjavio je Ivica Dačić, predsednik SPS. Kao nosilac liste, ja sam i kandidat SPS-a za premijera, rekao je Dačić novinarima pred… »
Dačić nosilac svih lista SPS i kandidat za premijera, a za predsednika Vučić
Jugmedia 12.02.2022
Biću nosilac liste na svim nivoima, a na predsedničkim izborima podržaćemo zajedničkog kandidata lidera SNS Aleksandra Vučića, izjavio je Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije. „Kao nosilac liste, ja sam i kandidat SPS-a za premijera… »
Dačić: GO SPS danas o podršci Vučiću i izbornim listama
Dnevnik 12.02.2022
BEOGRAD: Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas, pred sednicu Glavnog odbora stranke da će biti doneta odluka o podršci zajedničkom kandidatu na predstojećim predsedničkim izborima Aleksandru Vučiću, kao i da će sam… »
"Vučić je zajednički kandidat za predsednika" Oglasio se Dačić: Biću u trci za premijera
Srbija danas 12.02.2022
Što se tiče ekoloških pokreta i stranaka koje najavljuju zelene liste, Dačić kaže da je jedina prava zeleno-leva koalicija ona koju predvodi SPS. Predsednik SPS-a Ivica Dačić oglasio se pre sednice Glavnog odbora stranke. - Biću nosilac liste na svim… »
Dačić nosilac svih lista SPS i kandidat za premijera, za predsednika Vučić
Radio 021 12.02.2022
Predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić najavio je danas da će on biti nosilca liste socijalista na parlamentarnim i lokalnim izborima. Takođe je rekao da je podrška SPS zajedničkom kandidatu za predsednika… »
Blic 12.02.2022
Biću nosilac liste na svim nivoima, a na predsedničkim izborima podržaćemo zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića, izjavio je Ivica Dačić, predsednik SPS . Kao nosilac liste, ja sam i kandidat SPS-a za premijera, rekao je Dačić pred sednicu Glavnog… »
Nova 12.02.2022
Biću nosilac liste na svim nivoima, a na predsedničkim izborima podržaćemo zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića, izjavio je Ivica Dačić, predsednik SPS . Kao nosilac liste, ja sam i kandidat SPS-a za premijera, rekao je Dačić novinarima pred sednicu… »
Sutra zasedaju Predsedništvo i Glavni odbor SNS
Dnevnik 12.02.2022
Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu Predsedništva, a potom i Glavnog odbora, na kojima će biti utvrđene liste kandidata za parlamentarne i beogradske izbore. Ta odluka treba da bude doneta u susret raspisivanju ovih izbora, koje je najavljeno… »
Ne očekuje se da Vučić odustane od predsedničke kandidature
Danas 12.02.2022
Pristalice, članstvo, članovi Predsedništva i Glavnog odbora SNS, ali i deo zainteresovane javnosti ne očekuju da će predsednik naprednjaka Aleksandar Vučić odustati od trke za novi mandat na funkciji predsednika Srbije, iako je u prethodnom periodu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Stabilizacija nakon kišnog jutra
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 31 povezana
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 26 povezanih
Do kraja godine planiran upis do 800.000 objekata po zakonu "Svoj na svome"
Nova pre 12 minutajoš 22 povezane
STAV: Odbijanje Interpola dokaz političkog progona aktivista iz Novog Sada
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih
Rubio o zahtevu Irana da kontroliše Ormuski moreuz: Opasan presedan koji ugrožava svetsku ekonomiju
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih