Повезане вести

Дачић носилац свих листа СПС и кандидат за премијера

Дачић носилац свих листа СПС и кандидат за премијера

Данас 12.02.2022
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да ће бити носилац листе СПС на предстојећим парламентарним и београдским изборима као и да ће бити кандидат те странке за будућег премијера. Дачић је… »
Дачић носилац свих листа СПС и кандидат за премијера, за председника – Вучић

Н1 Инфо 12.02.2022
Бићу носилац листе на свим нивоима, а на председничким изборима подржаћемо заједничког кандидата лидера СНС Александра Вучића, изјавио је Ивица Дачић, председник СПС. Као носилац листе, ја сам и кандидат СПС-а за премијера, рекао… »
Дачић носилац свих листа СПС и кандидат за премијера, а за председника Вучић

Дачић носилац свих листа СПС и кандидат за премијера, а за председника Вучић

Југмедиа 12.02.2022
Бићу носилац листе на свим нивоима, а на председничким изборима подржаћемо заједничког кандидата лидера СНС Александра Вучића, изјавио је Ивица Дачић, председник Социјалистичке партије Србије. „Као носилац листе, ја сам и… »
Дачић: ГО СПС данас о подршци Вучићу и изборним листама

Дачић: ГО СПС данас о подршци Вучићу и изборним листама

Дневник 12.02.2022
БЕОГРАД: Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић рекао је данас, пред седницу Главног одбора странке да ће бити донета одлука о подршци заједничком кандидату на предстојећим председничким изборима Александру… »
"Вучић је заједнички кандидат за председника" Огласио се Дачић: Бићу у трци за премијера

"Вучић је заједнички кандидат за председника" Огласио се Дачић: Бићу у трци за премијера

Србија данас 12.02.2022
Што се тиче еколошких покрета и странака које најављују зелене листе, Дачић каже да је једина права зелено-лева коалиција она коју предводи СПС. Председник СПС-а Ивица Дачић огласио се пре седнице Главног одбора странке. - Бићу… »
Дачић носилац свих листа СПС и кандидат за премијера, за председника Вучић

Дачић носилац свих листа СПС и кандидат за премијера, за председника Вучић

Радио 021 12.02.2022
Председник Скупштине Србије и лидер Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић најавио је данас да ће он бити носилца листе социјалиста на парламентарним и локалним изборима. Такође је рекао да је подршка СПС заједничком… »

Блиц 12.02.2022
Бићу носилац листе на свим нивоима, а на председничким изборима подржаћемо заједничког кандидата Александра Вучића, изјавио је Ивица Дачић, председник СПС . Као носилац листе, ја сам и кандидат СПС-а за премијера, рекао је Дачић… »

Нова 12.02.2022
Бићу носилац листе на свим нивоима, а на председничким изборима подржаћемо заједничког кандидата Александра Вучића, изјавио је Ивица Дачић, председник СПС . Као носилац листе, ја сам и кандидат СПС-а за премијера, рекао је Дачић… »
Сутра заседају Председништво и Главни одбор СНС

Сутра заседају Председништво и Главни одбор СНС

Дневник 12.02.2022
Српска напредна странка одржаће сутра седницу Председништва, а потом и Главног одбора, на којима ће бити утврђене листе кандидата за парламентарне и београдске изборе. Та одлука треба да буде донета у сусрет расписивању ових… »
Не очекује се да Вучић одустане од председничке кандидатуре

Не очекује се да Вучић одустане од председничке кандидатуре

Данас 12.02.2022
Присталице, чланство, чланови Председништва и Главног одбора СНС, али и део заинтересоване јавности не очекују да ће председник напредњака Александар Вучић одустати од трке за нови мандат на функцији председника Србије, иако је… »

Вести дана »